Reggeli illatok

Reggeli illatok

Egy jól kialakított reggeli rutin pozitívan befolyásolja a nap hátralévő részét, azonban a reggeli készülődés többről is szól. Az ébredéshez kapcsolódó, különböző illatokra szinte ügyet sem vetünk; pedig ezek is jelentőséggel bírnak.


Megszólal az ébresztő; mielőtt megfordítjuk a párnánkat, álmosan kinyújtózunk és megnyomjuk a szundi gombot. Arcunk a párna hűvös felére tapad, friss illata pedig segít még öt percet az ágyban pihenni.

Ébresztőnk azonban ragaszkodik ahhoz, hogy életre keltsen bennünket, így újra megszólal. Ezúttal lerúgjuk magunkról a takarót és csak utána állítjuk le. Elhúzzuk a függönyöket, résnyire nyitjuk az ablakot és frissre cseréljük a szoba állot levegőjét.

A nedves járda és harmatos fű illata csapja meg az orrunkat - esett éjszaka. Elindulunk zuhanyozni. Frissítő hatású tusfürdőnk a menta és zöld tea aromájával tölti meg a helyiséget, majd magunk köré csavarjuk a nyár illataira emlékeztető, frissen mosott törölközőnket.

A konyhában már indul is a kávéfőző, majd nem sokkal ezután a reggeli újság papír- és nyomdafesték-, valamint a frissen főzött kávé illatát érezzük.

Lenor Everyday Essentials - Floral Romance
Lenor Everyday Essentials - Floral Romance
(7)

A Lenor Floral a szerelembe esés időtlen érzését ébreszti fel bennünk.

Fedezze fel most!

Ezek az illatok hívogatóak, energizálóak és megnyugtatóak; valamennyien hozzájárulnak a reggeli élményünkhöz. Az illatok érzékelése nélkül sokkal unalmasabbak lennének a reggelek!

Ezért is fontos, hogy megfelelő öblítőt, - például Lenort – használjunk a mosáshoz, különösen, ha törölközőkről vagy ágyneműkről van szó. A párna frissessége vagy a meleg törölköző gazdag illata, mind megnyugvást visznek a szürke hétköznapokba. 

A Lenor segít megőrizni ruháink, ágyneműink és törölközőink frissességét, és energizáló aromákat kölcsönöz számukra. Finom illatokkal az elején, már nem is lehet rossz a napunk, legyen bármi a folytatás.

Hangulatjavító wellness-fürdő otthon

Magabiztosságot kölcsönző illatok

Milyen kardigán passzol a testalkatunkhoz?

Hogyan tegyük még kellemesebbé az éjszakákat és reggeleket?

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632