Reggeliző tálca virágokkal

Reggeliző tálca virágokkal

Ágyban reggelizni mindenképp luxus élménynek tekinthető; egy szép virágkomponzícióval kiegészítve pedig maga a tökéletes harmónia! Mindössze néhány régi, apró üveg, egy-két színes szalag és pár szál virág segítségével feldobható a reggelit szervírozó tálca.
Az evés a látványnál kezdődik, ezért még ha nem is vagyunk mesterszakácsok, egy csokor szép virág máris nagyot dob az összhatáson!E különleges virágkompozíció összeállításhoz az alábbi dolgokra lesz szükségünk:

  • öt darab kisméretű üvegre
  • piros és fehér szalagra
  • öt szál virágra
  • ollóra

Első lépés: Öblítsük tisztára az üvegeket. Ehhez csak tiszta vizet használjunk, mivel az esetleg benne maradt mosogatószer nem tesz jót a virágoknak!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

CsatlakozomMásodik lépés:
Helyezzük egymás mellé az apró üvegeket és a tálcára téve kössük össze őket a szalagokkal!
Harmasik lépés: Olló segítségével várjuk a virágok szárait méretre!Negyedik lépés:
Mindegyik üveget töltsünk háromnegyedig vízzel, majd helyezzünk beléjük egy-egy szál virágot!S végül:
Tegyük mellé a reggelit és készüljünk föl a sok puszira, amit cserébe kapunk kedvességünkért.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632