Selyemsál megkötése

Selyemsál megkötése

Néha egy jó kiegészítő elég ahhoz, hogy teljesen megváltoztassuk külsőnket.


A sál pont ilyen. Azonban nem mindig könnyű úgy megkötni, hogy ne a nagyira hasonlítsunk. Az Everydayme most megmutat három olyan verziót, amellyel egy szempillantás alatt trendivé varázsolhatjuk külsőnket.

1. Fejpánt: fiatalos és klasszikus, s legyen bármilyen hosszú is a hajunk, feldobja külsőnket és kihangsúlyozza az arcunkat, különösképp, ha sminkünket a sál színeihez igazítjuk.Válasszunk egy négyzet alakú selyemsálat, amit átlósan ketté hajtunk. Folytassuk a hajtogatást a szélektől úgy, hogy egy körülbelül 4 cm-es fejpántot kapjunk.A tarkótól kiindulva tekerjük fejünk köré.
Szorosan kössük meg a fejtetőn és készítsünk kis csomót a sál két végéből. 
Végül kössük meg fejünk mögött is és már készen is van!


 
2. Kalózos Fejpánt: az évszak legnőcisebb és legbohókásabb stílusa, főleg hosszú, kiengedett hajjal.


A sálnak négyzet alakúnak kell lennie és körülbelül egy hosszúságúnak hajunkkal, hogy jól illeszkedjen. Kezdjük az átlós félbehajtással.Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Tegyük a sálat fejünkre és nézzük meg, hogy egyenlőek a lelógó oldalak.


Kössünk össze a háromszög tetején két véget. Készítsünk szoros csomót, hogy később ne essen le. Voila, kész is! Még jobb lehet, ha a sál vége az arcunk mellett lóg le.3. Nyaklánc: a legjellegzetesebb forma. Kitűnő megoldás, ha fel szeretnénk dobni egy fölsőnket vagy ruhánkat. A sál mintája lényegtelen, mert összehajtva nem lehet majd felismerni. Azonban minél több színből áll, annál jobb.Mint a fejpántnál, itt is hajtogassuk a sálat, míg 4-5 cm-es pántot nem kapunk. Körülbelül a pánt egyharmadánál kössünk rá egy egyszerű csomót.Kössünk még 2 csomót, egyet a felénél a másikat pedig az utolsó harmadnál.Eredményül három kis csomót kapunk, mintha a nyakláncon gyöngyszemek lennének. Tekerjük masnival a nyakunk köré. Hát nem olyan elegáns, mintha ékszert hordanánk?A sál egy elengedhetetlen kiegészítője gardróbunknak az újításokhoz. Ne feledjük: a selyemnek dupla előnye van, hiszen télen megtartja a meleget, míg nyáron könnyedsége miatt hordhatjuk. Alkalmazza ötleteinket az év bármely szakában!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

mataxa11

mataxa11

Jelentett

Nagyon jó :-) Ki is próbálom

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által