Karácsony utáni takarítás

Karácsony utáni takarítás

Ismerős önnek az alábbi dilemma?


"Nem tudom hová és mikor tegyem el a karácsonyi dekorációt és díszeket, pedig itt az ideje, hiszen húsvétkor már nem igazán aktuális a karácsonyi hangulat.."

Ha ötletünk sincs, hová tegyük a díszeket, csecsebecséket, gyertyákat, masnikat és a többi dekorációt, nem beszélve azokról a csomagolóanyagokról, melyeket a következő évben újra szeretnénk hasznosítani, kövessük az alábbi tippeket, hogy újból visszatérhessen a rend és a tisztaság a házban!

Viszlát jövőre, karácsonyfa!

Miután leszedtük a karácsonyfa díszeit, meg kell szabadulnunk a sérült daraboktól és le kell tisztogatnunk a száraz, tűleveles, vagy viaszos díszeket. A legjobb, ha egy nagy dobozban tároljuk őket, egyenként papírtörlőbe tekerve. A műfenyőt is tegyük el hasonló aprólékossággal. Az élő és lehullott fenyőfát helyezzük ki a kuka mellé, amelyet januárban elszállítanak a közterület fenntartók. Az izzósort is ellenőrizzük le és ha már nem működik, szabaduljunk meg tőle! Ne legyünk lusták és szentimentálisak ahhoz, hogy megváljunk mindattól, ami már használhatatlan.

Az ajándékok „bevételezése”

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Egy nagyszerű ötlet az ajándékok szortírozására: írjuk össze, hogy mit adtunk kinek és hogy mi miket kaptunk.. Nem is lenne igazi a karácsony néhány számunkra rémes ajándék nélkül. A „regisztrált” módszerrel azonban újra felhasználhatunk dolgokat az év során, és továbbadhatjuk azokat szülinapokra, vagy névnapokra anélkül, hogy kellemetlen szituációkba keverednénk. S ha kellően bölcsek voltunk ahhoz, hogy megtartsuk a gyönyörű csomagolópapírokat és masnikat, akkor nem kell külön költenünk a „last-minute” ajándékok becsomagolására.

Végül, a takarítás

A karácsony és téli szünet elteltével itt az ideje egy nagytakarításnak, akár másodszori, vagy harmadszori nekifutással, hiszen nem könnyű megszabadulni a fenyő tűleveleitől. Porszívózzunk fel minden sarokban és ellenőrizzük le a réseket és a kanapé párnáit! A padlót olyan termékkel érdemes felmosni, amely fényesít, hiszen a felület az ünnepek során valószínűleg veszített ragyogásából. A konyhában az ünnepi sütés-főzés után mossuk át a csempéket és a páraelszívó felületét mosószeres vízzel, lehetőleg olyannal, ami kellemes, tavaszi illatot hagy maga után.

Végül pedig jöhetnek az asztalterítők. Nem sikerült őket szebbé varázsolni, mint újkorukban? Ha nem a várt eredményt kapjuk, öntsünk folteltávolító terméket a pecsétekre és helyezzük a terítőket újra a mosógépbe!


Ajánlott bejegyzések:

Karácsonyi készülődés
Hogyan intézzük el az összes teendőnket úgy, hogy idén a Karácsony élvezetes maradjon?

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632