Tippek az otthoni rendrakáshoz

Tippek az otthoni rendrakáshoz

Ideje megszabadulni a lakásunkban felhalmozódott régi és haszontalan lomoktól, melyektől szekrényeink roskadoznak. Kövesse tippjeinket!


Régi ruhák és cipők
A márkás ruhadarabok és cipők könnyen értékesíthetők az interneten. Készítsünk egy tiszta, közeli fényképet fölösleges ruhadarabjainkról úgy, hogy látszódjon rajtuk a márka. Az olcsóbb ruhákat súlyra mérve vásárolják a használtruha boltok, ami ugyancsak jó megoldás arra, hogyan szabaduljunk meg tőlük. Ha mégis el szeretnénk azokat ajándékozni, gyűjtsük külön kupacokba a ruhadarabokat és cipőket, aszerint, hogy családtagoknak, barátoknak vagy más adományként szeretnénk őket odaadni. Számos honlapon lehet hirdetni használt baba- és gyerekruhákat.

Divatjamúlt ékszerek
Mindenekelőtt, ha kétségeink volnának ékszereink értékével kapcsolatban, keressünk fel egy szakértőt, főleg ha valódi ezüst, platina vagy arany ékszereket szeretnénk eladni. Ne feledjük, ezeket vagy darabra, vagy súlyra mérve lehet értékesíteni. Ha művész hajlamainkat szeretnénk kiélni, hasznosítsuk újra régebbi és elegáns ékszereinket úgy, hogy újakat készítünk a régiekből. Ezután már el tudjuk őket adni a különböző, saját készítésű termékekre specializálódott weboldalakon, mint az etsy.com-on.

Elemek és kisebb elektronikai eszközök
Majdnem minden háztartási bolt előtt található egy erre kialakított szelektív hulladékgyűjtő, amibe használt elemeket és háztartási eszközöket lehet dobni, mint például elromlott kenyérpirítót, botmixert, vízforralót, párologtatót, frittőzt, konyhai robotgépeket… Szóval, ha nem sikerült őket eladni interneten vagy használt tárgyak boltjában, szabadítsuk fel konyhát azáltal, hogy kidobjuk a fölösleges lomokat.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Kulturális tárgyak
A ritka, illetve különkiadású CD-k, bakelit lemezek, könyvek és DVD-k értékesek, ezért jó pénzért eladhatjuk őket rajongói weboldalakon, magazin hirdetésekben és használt tárgyak boltjaiban. Az átlagos darabokért nem kaphatunk sokat, azonban értékes adományok kórházak, könyvtárak, iskolák és szervezetek számára.

Mobiltelefonok
Rengeteg honlapon hirdethetők a régi telefonok, ahol megjavítják és újraértékesítik őket. A saját szolgáltatónk is fölvásárolhatja, illetve becserélheti régi telefonunkat egy újabbra, minimális különbözettel.

Használt háztartási textíliák
A régi ágyneműket, törölközőket, függönyöket és bútorhuzatokat jól tudjuk hasznosítani a lakás, illetve az autó takarításánál. Csupán annyit kell tennünk, hogy a takarításhoz kézreálló méretre vágjuk az anyagokat. Még mindig maradt? Hívjuk át a barátnőket és csereberéljünk, vagy adjuk el azokat piacon!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!