Újragondolt karácsonyfák – kreatív ötletek

Újragondolt karácsonyfák – kreatív ötletek

Adjunk egy kis pihenőt a fenyőfáknak idén karácsonykor, és válasszunk az alábbi kreatív, alternatív megoldások közül! Nem számít, milyen a stílusunk, biztos, hogy találunk a számunkra megfelelő ötletet.


Habcsók fenyő
Egy tölcsér alakú oázis szivacsot vonjunk be csomagolópapírral és állítsuk egy tortaállványra. Fogpiszkáló segítségével szúrjunk habcsókokat, vagy más édességeket a szivacsba, a tetejébe pedig egy csillagszórót, amit tálalás előtt gyújtsuk meg.

Rajzolt változat

Lenor Everyday Essentials - Floral Romance
Lenor Everyday Essentials - Floral Romance
(7)

A Lenor Floral a szerelembe esés időtlen érzését ébreszti fel bennünk.

Fedezze fel most!

A méretek és betűtípusok variálásával nyomtassunk ki számokat 1-től 25-ig. Ragasszuk rá őket egy tetszés szerinti kartonra (mi feketetét használtunk minden számnál, kivéve a 24-est, ahol aranyat, és a 25-öst, ahol pirosat.) Használjunk papírvágó kést és vágjuk ki a számokat. Kétoldalú ragasztó segítségével ragasszuk fel őket a falra. Először az 1-est tegyük középre-ez lesz a fa törzse-, és a 25-öst pedig a „fa” tetejére. Kivághatjuk a számokat tapétából is, hogy még extrább hatást kölcsönözzünk a dekorációnak.

Rénszarvas dísz

Fessünk egy rénszarvas sziluettet egy régi vadásztrófea keretére. Fúrjuk ki az agancsok helyét. Fessünk feketére két kisebb száraz ágat, és illesszük őket a kifúrt lyukakba. Hátulról erősítsük dróttal. Vágjunk ki egy másik rénszarvas körvonalat fekete kartonból, és ragasszuk rá egy kisebb dobozra. Ragasszuk ezt a festett árnyképre, hogy háromdimenziós hatást érjünk el. Akasszunk kisebb karácsonyfadíszeket a szarvas agancsára, középen pedig díszítsük egy kis papír masnival.

Újragondolt karácsonyfák - kreatív ötletek - 2. rész
Adjunk egy kis pihenőt a fenyőfáknak idén karácsonykor, és válasszunk az alábbi kreatív, alternatív megoldások közül!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632