Újragondolt karácsonyfák - kreatív ötletek - 2. rész

Újragondolt karácsonyfák - kreatív ötletek - 2. rész

Adjunk egy kis pihenőt a fenyőfáknak idén karácsonykor, és válasszunk az alábbi kreatív, alternatív megoldások közül! Nem számít, milyen a stílusunk, biztos, hogy találunk a számunkra megfelelő ötletet.


Fenyőerdő papírtölcsérből
Ez a kis kompozíció tökéletesen fog mutatni asztali dekorációként. Válasszunk különböző mintájú csomagoló papírokat, és rajzoljuk rájuk eltérő méretű félköröket. Vágjuk ki őket, majd tekerjünk belőlük tölcsért. Belülről rögzítsük kétoldalú ragasztószalaggal.

Mesés fények

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Készítsünk fényképet egy gyönyörű fáról. Nyomtassuk ki vászonra. Papírvágó késsel vágjunk apró lyukakat oda, ahova szeretnénk az „égőket” helyezni. Hátulról tegyük a vászon mögé a lámpasort, dugjuk be a konnektorba, és kapcsoljuk fel a fényeket.

Diótörő fa

Díszítsünk egy száraz ágat kristálygyöngyökkel, rózsaszín szalagról lelógó üveggömbökkel. Fehér papírra nyomtassunk képeket balerinákról, és vágjuk ki őket. Válasszunk gyöngyfejű biztosítótűt, és azzal tűzzük őket a szalaghoz.

Újragondolt karácsonyfák - kreatív ötletek - 3. rész
Adjunk egy kis pihenőt a fenyőfáknak idén karácsonykor, és válasszunk az alábbi kreatív, alternatív megoldások közül!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632