Újragondolt karácsonyfák - kreatív ötletek - 3. rész

Újragondolt karácsonyfák - kreatív ötletek - 3. rész

Adjunk egy kis pihenőt a fenyőfáknak idén karácsonykor, és válasszunk az alábbi kreatív, alternatív megoldások közül! Nem számít, milyen a stílusunk, biztos, hogy találunk a számunkra megfelelő ötletet.


Karácsonyfa farúdból, és szalagokból
Vágjunk egy 20 cm-es, 30 cm-es és egy 40 cm-es falécet. Hajtsunk félbe egy 2 méter hosszú szalagot, és kétoldalú ragasztó segítségével erősítsük rá keresztbe a fa botokat. Használjunk egy-egy csepp erős ragasztót, hogy biztosan a helyükön maradjanak. Szalagokkal lógassunk a botokra mézeskalácsot, vagy más díszt-csak figyeljünk rá, hogy egyformára dekoráljuk a két oldalt, különben aránytalanná válik a fánk.

Használjunk régi könyveket!

Lenor Everyday Essentials - Floral Romance
Lenor Everyday Essentials - Floral Romance
(7)

A Lenor Floral a szerelembe esés időtlen érzését ébreszti fel bennünk.

Fedezze fel most!

Irány a használt könyvesbolt! Szerezzünk be néhány régi darabot. Átlósan hajtsunk félbe minden lapot, így a könyv egy karácsonyfa látszatát kelti. Használhatunk papírvágó kést is, hogy kis fákat vágjunk ki a belőle.

Kartondobozból

Béleljünk ki kisebb kartondobozokat karácsonyi csomagoló papírral. Ragasztópisztoly segítségével ragasszuk őket egymáshoz úgy, hogy egy karácsonyfát formáljanak. Díszítsük fel a fát, és tegyünk mindegyik dobozkába egy-egy ajándékot!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632