Vágott virágok tartósítása

Vágott virágok tartósítása

Vannak virágok és vázák, amelyeket egymásnak teremtett a sors; nekünk csak meg kell találnunk a közöttük lévő harmónia kulcsát, és megszületnek a tökéletes párosok.


Zöld rózsák

A fástövirózsa telt, erőteljes textúrájának szépsége az articsókával  (Cynara cardunculus

var. Scolymus) párosítva kontrasztért és tribünért kiált, amelyet egy fehér süteményes állvány elegánsan teljesít.


Tiszta tündöklés

A kézzel csiszolt üvegvázákba helyezett egy-egy szál frézia  árasztja magából az eleganciát, amelyet egy alájuk helyezett tükörrel a tündöklés netovábbjáig fokozhatunk.

Fészekrakó ösztön

A sárma (Ornithogalum) egy ideig víz nélkül sem hervad el, és kacskaringós szára miatt könnyen alakítható. Épp ezért a számára tökéletes ‘vitrin’ egy üvegbúra.

Botanikai szépségek

A lazán összerendezett karcsú fehér kerámiavázák, bennük a formájukat kiemelő egy-egy szál kerti virággal: Allium ampeloprasum, tátika (Antirrhinum majus) és pipacs

(Paeoniflorum) finom, de hatásos névjegyet tesznek le az asztalra.

Magas rang

A hagymafélék családjából származó, szoborszerűen és lélegzetelállítóan darázsderekú Allium porrum a hozzá illő elegáns és karcsú vázában maximális hatást kelt.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Nyerő páros

Tegye tátikáit egy serlegbe, és engedje, hogy versenyezzenek a nézők kegyeiért – biztosan célba érnek!

Dísztribünön...

A gömb alakban elrendezett  szürke brunia, sárma (Ornithogalum) és articsóka egy egyszerű vázánál valamivel többet érdemel. Egy ezüst állványra helyezve megérdemelten kerül reflektorfénybe.


Öntsünk rá vizet

Egy hortenzia (Hydrangea arborescens ‘Annabelle’) számos párosításban képes tündökölni, de ha a virágokat egy vízzel teli egyszerű üveggömbbe szórjuk… páratlan!

Tükröződések

A hosszú virághüvelyből büszkén előtörő kardvirágok magas, csiszolatlan üveg vázában tündökölnek igazán  – duplázzuk meg ezt a gyönyört két kompozíció egymás mellé helyezésével, majd  tegyünk a vázába egy vagy két szál kardvirágot formabontó módon fejjel lefelé!Ajánlott bejegyzések:

Fürdőszoba ötletek
Otthonunkban a fürdőszobának kellene leginkább a béke és nyugalom szigetének lennie.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!