Virág dekoráció ötletek

Virág dekoráció ötletek

Hamarosan újra itt a szép idő...


Varázsolja otthonába a tavasz hangulatát, frissességét és színeit ezzel a kreatív, könnyen elkészíthető, függő virágkompozícióval.Hálószobája, vagy nappalija dekorációját feldobhatja anélkül is, hogy mindent át kellene rendeznie! Az alábbi egyszerűen és olcsón elkészíthető dekorációs ötlet segítségével virágait most kreatív módon, nem vázában, hanem függesztve helyezheti el a szobában. Az eredeti dísz könnyedén, néhány lépésben elkészíthető.Rendkívül egyszerű kellékekre lesz szüksége:

  • tetszőleges színű kartonlap (legalább 320 gramm),
  • fémszegecsek
  • szegecs rögzítő
  • közepesen vastag, színes zsinór
  • olló
  • erős ragasztó
  • vonalzó
  • filctollA függő díszkaspó elkészítéséhez tartozó sablont egy kattintással letöltheti.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

A sablon segítségével a kartonlapra rajzoljon egy 10 cm oldalú hatszöget, majd vágja egyenlő nagyságú háromszögekre. A sablon alapján a szükséges helyeken végezze el a vágásokat és hajlításokat a függő virágtartó aljának kialakításához. A szegecseket illessze be a sablonon megjelölt helyekre.Ugyancsak a sablonon láthatja, hogy a forma véglegesítéséhez hová kell pár csepp ragasztót tennie. A ragasztóval bekent felületeket 30 másodpercig tartsa nyomva, hogy jól összetapadjanak. 
A zsinórból először alkosson hurkokat és ezekre kössön egy-egy csomót. Húzza szorosra a zsinórt, és a két szál egyikét vágja le. 
Fűzze át az első zsinór egyenes felét a szegecselt lyukon a tartó belsejéből kifelé haladva, majd bújtassa át a hurkon úgy, hogy az a tartó belső felénél helyezkedjen el. Ezt a műveletet ismételje meg a további szegecseknél.
A tartóba tegyen kis virágcsokrot vagy növényt és már kész is a függő dísz! Ez az igazán eredeti dekorációs ötlet kivétel nélkül minden barátnőmnek tetszett!

Ajánlott bejegyzések:

Csináld magad ajándék
Készítsünk olyan ajándékokat, amelyek elővarázsolják szeretteinkben a szunnyadó kreativitást.


Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által