Mosás: trükkök és praktikák │ Everydayme

Az otthoni mosás titka: előre tervezés és minőségi mosószerek

Az alábbi ötletek egy tapasztalt háziasszonytól származnak:


„Én az anyukámtól lestem el a legtöbb trükköt, de az interneten is számos információ áll rendelkezésre a témában; épp ezért nálam zökkenőmentesen megy a mosás. Egyszerű: 3 fázisra bontom a feladatokat: előkészítésre, mosásra és mosás utáni teendőkre.

Előkészítés:

Mosónaptárat vezetek

Előre megtervezem, mikor kell nagyobb darabokat mosnom: függönyöket, ágyneműket, vagy évszakhoz kötött szöveteket. Különösen az ágyneműknek jelölöm ki a napját, melyeket kéthetente mosok. (senki nem szeret ugyanis piszkos párnákon feküdni, vagy paplannal takarózni.) A naptár segít az időpontokat észben tartani.

Szortírozok

A válogatáshoz egy négyrekeszes műanyag kosarat használok, így külön válogatom a levetett fehér, színes, pasztell, illetve a kényes ruhákat.

Ellenőrzöm a zsebeket

A mosásban kerülő érmék, papírpénzek és papírzsebkendők enyhén szólva elronthatják a végeredményt. Győződjünk meg arról, hogy ruháink kiürített zsebekkel kerülnek a mosásba.

Mindig ellenőrzöm a ruhák címkéit

Érdemes a falra tűzni egy jelölés-értelmezőt, amiből azonnal tudjuk, melyik jelzés mit jelent.

Előkezelem a makacs foltokat

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Mielőtt a mosásba helyezném, folyékony mosószerrel előkezelem a foltokkal tarkított darabokat.

A mosásnál:

Soha nem indítom el a mosógépet fél adag ruhával!

Várjuk meg, amíg egy mosásra való adag összegyűlik: ezzel vizet és energiát spórolunk meg.

Nem hagyom állni a mosott ruhákat a mosógépben

A színes ruhák a dobban a mosás után is megfoghatják egymást, valamint elveszíthetik frissen mosott illatukat. Épp ezért legcélszerűbb azonnal kiteregetni, vagy a szárítógépbe helyezni őket!

A mosást követően:

Amikor csak lehet, a napon szárítom a frissen mosott ruhákat.

A mosószer- és öblítő rekeszeket tisztítószerrel rendszeresen takarítom.

Fontos, hogy a megfelelő mosószert használjam, amely kiváló tisztítóhatásának és folteltávolító erejének köszönhetően több időt hagy nekem másra.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632