Divatos gumicsizma

Divatos gumicsizma

Az ősz egyet jelent az esővel, az eső pedig a gumicsizmával! Az idén nézzen felkészülten és megalkuvás nélkül az esős időszak elé..Íme, egy egyszerű ötlet, amellyel egyénivé teheti gumicsizmáját.

Egy pár gumicsizmán kívül szüksége lesz még a következőkre:

  • textildarab
  • cipőhöz való fűzőkarikák és lyukasztó ár
  • harapófogó
  • vastag deszka
  • kalapács

 
Helyezze a deszkát agumicsizma szárába és a lyukasztó ár és kalapács segítségével vágjon négy lyukat.Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

CsatlakozomMiután a lyukak elkészültek, helyezzen mindegyikbe egy-egy fűzőkarikát és a harapófogóval lenyomva rögzítse őket.

A textildarabból készítsen ujjnyi szélességű szalagot. 


Hajtsa félbe és a négy lyukon átfűzve kössön belőle egy csinos masnit.


 Íme, ezzel kész is a stílusos csizma! Csak esne már!


Szeretne hozzászólni a cikkhez? Ossza meg véleményét a Megjegyzés rovatban! Hasznosnak és érdekesnek találta a cikket? Kattintson a "tetszik" gombra! Amennyiben írásunk elnyerte tetszését, ne feledje el megosztani másokkal!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

magdalena88

magdalena88

Jelentett

Nagyon tetszik az ötlet, de az lenne a kérdésem, hogy hol lehet ilyen alap csizmát beszerezni? Én ahol eddig kutakodtam sehol nem találtam ilyet vagy ehhez hasonlót....

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által