Beköszöntött a tavasz

Beköszöntött a tavasz

végre jó idő van, mindenki szeretne kicsit több időt a szabadban tölteni.


Popsi gyakorlatok - 3. rész

Beköszöntött a tavasz, végre jó idő van, mindenki szeretne kicsit több időt a szabadban tölteni. S ha már kint vagyunk a levegőn, miért ne mozognánk egy jót? A mozgás feltölti a testet és a lelket, felfrissít és energizál, ezért érdemes minél többször időt szakítanunk rá!


Karizom gyakorlatok - 3. Rész

Ha szeretünk kint lenni a szabadban és szívesen mozognánk a levegőn, akkor a tavasz tökéletes erre: süt a nap, éled a természet. Használjuk ki ezt a csodás időszakot, élesszük fel testünket és lelkünket a téli álomból, mozgassuk meg magunkat a friss levegőn minél többször!


Vádli gyakorlatok

Fontos önnek, hogy jól érezze magát a bőrében, egészséges és kiegyensúlyozott legyen? Ebben segíthet a rendszeres mozgás, ami felfrissíti a testet és lelket, segít levezetni a stresszt, és még az alakot is formálja!


Hasizom gyakorlatok - 3. rész

Tavasszal, szép időben sokkal inkább kedvünk van mozogni, sportolni, mint máskor. Miért ne kötnénk össze a kellemest a hasznossal: eddzünk a szabadban! A mozgással levezethetjük a feszültséget, boldogsághormonokat termelhetünk, jobb lesz a kedvünk, és a bőrünkben is jobban érezzük majd magunkat. 

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által