Gyerekruha webshop

Gyerekruha webshop

Gyerekruhát az internetről? Ez ma már egyáltalán nem különleges, hiszen megszámlálhatatlan webáruház található a neten, ahol akár extra, márkás ruhák közül is választhatunk. Íme a legnagyobbak és legmegbízhatóbbak.


Ha kiváló minőségű gyerekruhát szeretnénk vásárolni, nyugodtan böngészhetünk a weben is, ugyanis nagyon sok internetes áruház kínál márkás gyerekruhákat elfogadható áron. Íme a legjobbak.

Minőség. Egyéniség. Stílus.

Hetente több alkalommal töltik fel új termékekkel a weboldalukat, és mivel raktárkészletről szállítanak, akár 1-2 napon belül megérkezhet a rendelésünk. Legfeljebb 14 napra le is lehet foglalni a kiválasztott ruhát illetve cipőt, így össze is gyűjthetjük a rendelésünket, és spórolhatunk a postaköltségen (15 ezer forint felett ingyenes). Minden egyes ruhadarabot egyesével lemérnek, így a választott ruha biztosan jó lesz – erre azért van szükség, mert a gyártók méretezése nagyban eltérhet egymástól. Használt és outlet részlegük is van, ahol még olcsóbban juthatunk hozzá kedvenceinkhez.

Stílusos gyerekruha butik

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Áruházukban új, főként olasz, spanyol, holland és német közép- és felsőkategóriás, szezonális, valamint outlet ruhákat találunk újszülött kortól egészen a 16 éves korosztályig. Olyan prémium divatmárkákat is kínálnak, amelyek Magyarországon nem, vagy csak kevésbé ismertek. Válogatni illetve szelektálni méret, ruhatípus, és ha van kedvencünk, gyártó szerint is lehet. Az egyes gyártók méretkülönbségeit ők is megpróbálják kiküszöbölni, így a ruhákat lemérik, és a főbb paramétereket feltüntetik. A megrendelt termékeket 1-2 napon belül tőlük is megkapjuk, és a házhozszállítás 15 ezer forint felett náluk is ingyenes.

Stílus és minőség egy helyen

Ha fontos számunkra, hogy gyermekünket divatosan öltöztessük, és ne köszönjön szembe az utcán ugyanaz a ruha, akkor itt jó helyen járunk. Egészen újszülött kortól a 164-es méretig találunk náluk exkluzív angol és német márkákat, valamint Disney-termékeket. Mivel új és használt holmik is vannak náluk, a ruhákat csillagokkal minősítik, amelyből pontosan tudjuk, hogy teljesen új, vagy mennyire használt a kiválasztott darab. A foglalási rendszer náluk is működik, összességében 14 napon keresztül tudunk folyamatosan vásárolgatni, ezután kell az addig lefoglalt összes ruhát megrendelni. A szállítás náluk 12 ezer forint felett ingyenes.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által