Hat egyszerű módja annak, hogy pénzt takarítsunk meg a konyhában

Hat egyszerű módja annak, hogy pénzt takarítsunk meg a konyhában

A konyha a családi élet központi helyszíne, azonban a háztartás sok pénzt is fölemészthet. Nem mindig egyszerű olcsón és gyorsan finom falatokat juttatni az asztalra, különösen, ha az egész családnak főzünk.


Kövesse hasznos konyhai tanácsainkat és több pénz jut majd a kényeztetõ nyalánkságokra!

Bevásárláskor:

  1. Tervezze meg elõre a menüt, s ez alapján készítsen bevásárlólistát! Mindez segít abban, hogy célratörõen vásároljon és ne költsön feleslegesen.
  2. Az akciós élelmiszerekbõl vásároljon nagyobb mennyiségben! Ha olyasvalami van leértékelve, amit gyakran használ, vegyen belõle dupla mennyiséget és egy részét helyezze a fagyasztóba!
  3. Ne feledkezzen meg a Jar mosogatószerrõl! A Jar kiváló ár-érték arányt képvisel; szuper erõs zsíroldó hatásának köszönhetõen már egy csepp is sokra elegendõ!
Jar All In One mosogatógép kapszula Lemon 24 ct
Jar All In One mosogatógép kapszula Lemon
(178)

Jar All In One mosogatógép kapszula Lemon

Fedezze fel most!

A fõzés során:

  1. Ha drága húsokat igénylõ ételt fõz, mindig a receptben szereplõ mennyiség felével dolgozzon, a hiányzó mennyiséget pedig pótolja ki zöldségekkel, tésztával!
  2. Az egzotikus összetevõk helyett inkább használjon hagyományosakat! Így nem halmozódik föl olyan élelmiszer, amit egyébként más ételekhez nem használna.
  3. Mindig tartson a hûtõszekrényben egy tál vizet! A fõzéshez fel nem használt, megtisztított zöldségeket ebben gyûjtse össze, amelyeket késõbb elõkaphat egy finom leves elkészítéséhez.

A következõ vásárlás alkalmával ne feledkezzen meg a Jar mosogatószerrõl sem, hiszen segítségével is spórolhat!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

erika0

erika0

Jelentett

Mikor értesítik a nyerteseket ???

  • Jelentem
Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által