Játszóház gyerekeknek

Játszóház gyerekeknek

Ha emlékszünk még a gyermekkorunkra, tudjuk, hogy egy játék kuckó, apró, kedves házacska a legnagyobb örömöt okozhatja a gyerekeknek. Valósítsuk meg álmaikat, legyünk kreatívak, egy-egy házikó elkészítése nem is olyan bonyolult!


Legyünk kreatívak!
A legkényelmesebb és egyben a legdrágább megoldás a boltban kapható, készen hazavihető játszó házikó, amibe egyből beleszeret nemcsak a gyerek, de mi magunk is. Ha van időnk, energiánk és lehetőségünk, gyűjtsünk ötleteteket ezekből a varázs kuckókból és építsük meg magunk a gyerekeknek.

Miből lehet játék kuckó?
Gyakorlatilag bármiből, csak a fantázia és a kézügyességünk szab határt az elkészítendő kuckónak. Ha barkácsolni van kedvünk, vehetünk barkácsboltban méretre vágott fadeszkákat, vagy egyszerű OSB-lapokat is. Alaposan tervezzük meg a házikó méretét, ne bonyolítsuk túl a szerkezetet, a lényeg amúgy is a díszítés lesz. A játék kuckó teteje lehet deszkából, vagy akár igazi tetőkre használt cserépből is, arra mindenképpen figyeljünk, hogy védelmet biztosítson az időjárás viszontagságai elől. Persze nem is biztos, hogy barkácsolnunk kell! Vízálló anyagból merev vázzal legalább olyan izgalmas búvóhely készülhet a gyerekek számára, melyet a saját fantáziájukkal fognak elevenné varázsolni, mint egy faházikó. Felhasználhatunk minden olyan dolgot a ház körül, ami jónak tűnik egy stabil kuckóhoz! Egy-egy régi ajtó, kiszanált kis veteményes kerítés, mind izgalmassá és egyedivé varázsolja a gyerekek kis kuckóját.

A lényeg a biztonság!
Bármiből tervezzük megépíteni a játék kuckót a gyerekek számára, a legfontosabb, hogy biztonságos legyen! A legjobb, ha a földön áll a szerkezet, ugyanis a fára tervezett házikók stabilitását nagyon körültekintően kell megoldani. Jó, ha gondolunk arra is, hogy a házacskát meddig fogja használni a gyermekünk. Ha elég stabil a házikónk, több gyerek, testvérek sora is élvezheti majd a szorgalmunk gyümölcsét. Próbáljunk masszív falakat építeni, így ha elvadul bent a játék, akkor sem dől a gyerekek fejére az építmény. Vigyázzunk rá, hogy hegyes, szúró, törhető dolgok ne kerüljenek a kuckóba!

Kert, vagy ház?
Persze nem mindenkinek van lehetősége kertben felállítani a házikót, de akár a gyerekszobában is örülhetnek majd a gyerekek egy helytakarékos és ötletes játék kuckónak. Igyekezzünk természetes anyagból készíteni, lakáson belül a textil házikó a legpraktikusabb, melynek akár levehető anyaga mobillá és szellőssé teszi a teret a gyerekszobában. Készülhet ezenkívül kuckó az emeletes ágy alá, zártan, vagy félig nyitott oldallal, de egy derékszögű „babasarok” is nagy boldogságot tud okozni a kicsiknek.

Figyeljünk a részletekre!
Egy kicsi, virágos függöny, egy kedves minta a falon otthonossá varázsolja a kisházat. Vonjuk be az alkotásba, és a díszítésbe a gyerekeket is, így fogják a legjobban a sajátjuknak érezni a kiskuckót. Ízléses festés, különleges drapéria, néhány felnőttes kiegészítő és kész is a meseház! Valósítsuk meg gyermekeink álmait!


Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által