Kreatív családi percek

Kreatív családi percek – Balerina tütü kis szoknya könnyen, házilag

Szinte minden kislány életében elérkezik az az időszak, amikor hercegnőnek, balerinának szeretne öltözni, lehetőleg minden nap. Bár a boltok polcain elérhető jelmezek tárháza kimeríthetetlen, nincs annál nagyobb öröm, ha mi magunk készíthetünk egyszerű és mégis egyedi öltözéket csemetéinknek. Rácz Anikó, A napfény illata bloggere megosztotta velünk kedvenc, otthon is elkészíthető ötletét.


Anyagszükséglet:
- kb. 15 cm széles (de 20 cm-esből is jó) tüll, vagy organza szalag
- egy szélesebb gumiszalag

A gumiszalagból a derék méretének megfelelő hosszúságú darabot vágunk és két végét összevarrva alakítjuk ki a szoknya derekát.

article image

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Ezután a szoknya hosszát vesszük kétszer és ennek a hossznak megfelelő tüll csíkokat vágunk. A dupla hosszra is hagyjunk rá azért 1-2 cm-t, mert a derékra kötözésnél szükség lesz rá. A leggyorsabban egy kartonlap segítségével szabhatjuk ki az anyagot: a szoknya kívánt hosszával megegyező kartonlapot veszünk, amire feltekerjük a tüllt, majd az egyik végén elvágjuk. Ha a szabás megvan, utána következhet a kötözés a képen látható módon.

A tütü biztos, hogy elmaradhatatlan sikert arat majd!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Gollné

Gollné

Jelentett

Az alapanyagoknál mm-es a szélesség /tüll/organza/, nem cm, egyébként klassz a cikk, kipróbálom majd a bemutatott ötletet tüllmániás nagyobb lányommal.

  • Jelentem
KatrinaD

KatrinaD

Jelentett

Erről a blogról a házi gyurma receptje is nyerő :)

  • Jelentem