Legjobb álláskereső oldalak

Legjobb álláskereső oldalak

Külföldön szinte minden vállalat él az internetes álláshirdetés lehetőségével. Hazánkban azért ez még nincs így, de egyre több olyan portál létezik, amelyeken keresztül talán gyorsabban álláshoz juthatunk.


Az internetes álláskeresés egyre elterjedtebb. De vajon melyik portálban bízhatunk meg?

Profession
Az egyik legnagyobb oldalon több mint nyolcezer aktív álláshirdetést találunk, amelyek 24 kategóriára (adminisztráció, bank, egészségügy, ügyfélszolgálat, stb.) vannak osztva, és akár külföldi, sőt részmunkaidős állásajánlatok között is keresgélhetünk. Emellett önéletrajzi– és motivációs levélmintákkal, karriertippekkel, bér- és szabadságkalkulátorral, sőt bériránytűvel is segítenek az álláskeresésben. Az oldalra feltölthetjük az önéletrajzunkat is. Ha nem találunk könnyen állást, a lakóhelyünk szerint illetékes munkaügyi kirendeltség nevét és elérhetőségi adatait is megkereshetjük náluk. Extra szolgáltatásként különböző szinteken tesztelhetjük a nyelvtudásunkat.

Cvonline
A második legtöbb (több mint hatezer) álláshirdetést náluk találjuk. Harminc tevékenységi terület közül választhatunk. Hozzájuk is feltölthetjük az önéletrajzunkat, és feliratkozhatunk az ingyenes állásértesítőre, amely e-mailben tájékoztat minket az általunk megadott érdekes területeken megjelenő legújabb munkalehetőségekről. Van egy kis negatívum az oldallal kapcsolatban: a fizetés varázsló elnevezésű almenü segítségével elvileg összehasonlíthatjuk a bérünket másokéval – az ígérettel ellentétben azonban itt csak a nettó bérünket tudhatjuk meg.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Jobline
Több mint 3400 álláshirdetés közül válogathatunk, szintén 24 kategóriában. Van egy karrierplusz nevű aloldaluk, ahol munkakereséssel és állásinterjúkkal kapcsolatos hasznos cikkeket olvashatunk, sőt gyakorlati útmutatót is adnak az álláskereséshez. Mindezek mellett többféle kalkulátor is segíti az álláskeresést (nyugdíj, szabadság, bér- és családi kedvezmény, eva, átalányadó).

Workania
Ezen az oldalon először a lakóhelyünket kell megadnunk, és csak ezután tudunk keresgélni a több mint háromezer hirdetés között, különböző kategóriák szerint (munkaidő, pozíció, munkaterület, hirdető cégek, nyelvtudás, feltöltés ideje). Ha szűkítettük a kritériumokat, e-mailben is kérhetünk állásajánlatokat. Ha nincs kész önéletrajzunk, segítenek létrehozni egyet, hogy feltölthessük az oldalra. Akár gyakornoki állást is találhatunk náluk.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Missparker

Missparker

Jelentett

Meg a jobangel.blog.hu Életszerű tanácsokkal, személyre szabott, ingyenes segítséggel.

  • Jelentem
Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által