Okos megtakarítások

Okos megtakarítások

A JAR most bemutatja, hogy az okos konyhai megtakarítás a bevásárlással kezdődik, és az edények elmosogatásával végződik!


ELŐRE MEGTERVEZETT BEVÁSÁRLÁS

Az alábbi ellenőrző lista gyors tippekkel segíthet kordában tartani bevásárlókocsink tartalmát.

Üljön össze a család és beszéljék meg közösen, milyen ételeket szeretnének fogyasztani! A heti előre tervezés nagyban segít a pazarlás és a fölösleges ételek megvásárlásának visszaszorításában.
Noha a nagyméretű bevásárlókocsi tologatása élmény lehet a gyerekek számára, azonban a kisebb méretű kocsikkal és kosarakkal elkerülhető, hogy szükségtelen dolgokat vásároljunk.
Gyakoroljuk az ellenállás művészetét! Az akciós termékek arra ösztönzik a vásárlókat, hogy olyan termékeket is a kosárba helyezzenek, amire egyébként nincs szükségük, vagy ami nem eléggé hatékony.

5 KONYHAI TIPP

1 A takaréklángon megfőzött egytálételek gazdaságos és egyszerű megoldást kínálnak a nagycsaládoknak. Lassú főzéssel a megfizethetőbb húsok is omlósra párolhatók.

2 Ne aggódjon amiatt, ha egy-egy hozzávalót mással kell helyettesíteni! Ahelyett, hogy elrohanna a közértbe, használjon alternatív megoldásokat! Ha egy recept például zúzott fokhagymát ír elő, de nincs otthon csak fokhagymapor, akkor használja azt bátran!

3 Használjon egy régi pár harisnyát arra, hogy függőlegesen fellógassa benne a hagymákat, fokhagymákat, egyéb zöldségeket és gyümölcsöket! Ha ugyanis kevesebbet érintkeznek a levegővel, hosszabb ideig elállnak.

4 A légmentesen záró dobozok elengdhetetlenek a háztartásban: tökéletesek a hűtőben tárolt élelmiszerek frissen tartásához, valamint a maradék ételek tárolásához.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

5 Élvezzék otthon a közös sütögetést és a maradék gyümölcsökből a lekvárfőzést! A befőzés nagyszerű módja annak, hogy megmentsük a a konyhában található, fel nem használt gyümölcsöket és zöldségeket.

VÁSÁROLJON KONCENTRÁTUMOKAT!

A drágább termékek esetében többnyire tudatos vásárlást végzünk, azonban ha nem figyelünk oda, a sok kis tétel is könnyen összeadódhat. Hosszútávon többet takaríthatunk meg azáltal, hogy a koncentrátumokat és a hosszantartó termékeket választjuk.

Példának okáért a szörpök, az ecet, vagy akár a mosogatószer koncentrátum jobban megéri, mint a hígított verziók.

A JAR folyékony mosogatószer új formulája aktív habbal most még koncentráltabb. Az új, folyékony JAR akár 50%-kal tisztább edényeket* eredményez és tovább tart, így költséghatékonyabb megoldást kínál. Minden cseppje sokra elegendő, bámulatos zsíroldó erővel bír és összességében jobban megéri.

* *A 2016. februárjában 1058 fogyasztó körében végzett fogyasztói felmérés alapján.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!