Ötletek Anyák Napjára

Ötletek Anyák Napjára

Soha nem fáradt, soha nem mond nemet. Bármi kérünk, azonnal teljesíti, és mindenben támogat minket. Itt az ideje hát, hogy május 7-én mi kényeztessük drága édesanyánkat!


Idén az Anyák Napja május 7-ére esik. Hordozzuk a tenyerünkön ezen a szép vasárnapon fáradhatatlan édesanyánkat. Az alábbi ötleteknek biztosan örülni fog:

1. Autótakarítás
Mindegy, hogy az unokákért kell menni az iskolába, nekünk vásárolni valamit vacsorára, vagy elvinni bennünket valahová; az édesanyák számtalan kilométert tesznek meg az autójukkal pusztán azért, hogy megkönnyítsék az életünket. Ez sok kosszal jár, azonban autót takarítani senki sem szeret. Biztosan örül hát az édesanyánk, ha pár órára „elraboljuk” a kocsiját, és ragyogóan tisztán visszük neki vissza. Ha még egy kis doboz csokoládét is teszünk a vezetőülésre és egy új illatosítót helyezünk a műszerfalra, az öröm garantált!

2. Az egész család együtt
Az édesanyáknak az okozza az egyik legnagyobb örömöt, ha összegyűlik az egész család. Szervezzük meg a közös vasárnapi ebédet úgy, hogy mi készülünk mindennel. Bevásárolunk, megfőzünk, és megszerezzük édesanyánk kedvenc filmjét, amit az ebéd után az egész család közösen megnéz.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

3. Kényeztetés
Vasárnap estére állítsunk össze egy csomagot édesanyánknak a kedvenc piperetermékeiből: nappali és éjszakai krém, feszesítő, bőrtápláló testápoló, szemkörnyék ápoló, testradír stb., amelyeket szépen bekészítünk a fürdőszobájában. Illatgyertyát is tegyünk mellé és ne zavarjuk legalább két órán keresztül.

4. Régi barátnő
Édesanyánk sokszor emlegeti egyik régi barátnőjét, akivel együtt járt iskolába, de régóta nem találkoztak? Vagy a kedves szomszédot, akivel különösen jóban volt, de elköltözött? Nagy örömöt szerezhetünk neki egy találkozóval. Keressük meg ezt a különleges embert, hívjuk el magunkhoz, és Anyák Napján lepjük meg vele édesanyánkat.

5. Saját készítésű ajándék
Örök emlék lesz édesanyánk számára az a virágcserép, amelynek oldalára fényképeket ragasztunk. Ehhez válasszunk egy nagyobb műanyag cserepet, tisztítsuk meg és keressünk olyan képeket, amelyeken mi magunk, a család, vagy az unokák látszódnak. Ezeket helyezzük el a kaspón úgy, hogy szépen rásimuljanak. A cserép szájára díszítésként szép masnit is köthetünk, a cserépbe pedig helyezzük bele édesanyánk kedvenc virágát!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által

test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test