Spórolási tippek nyaralásra

Spórolási tippek nyaralásra

Nem elég összegyűjteni a vakációra a befizetendő összeget, rengeteg pénz folyhat ki a kezeink közül a nyaralás alatt, ha nem figyelünk oda a legapróbb részletekre is.


  • Főzzünk magunknak! -  A legtöbb pénzt a nyaralás alatt az étkezésekkel lehet megspórolni. Vásároljunk a helyi piacon és nagyobb szupermarketekben, ahová a helyiek is járnak, az üdülőközpontok kis boltjainál ezek jóval olcsóbbak. Nemcsak olcsóbban fogunk finomakat enni, akár helyi specialitásokat is (készüljünk fel még otthon a helyi ételekből), de nem kell minden nap felkerekednie a családnak többször is, hogy órákig ücsörögjünk ételre várva.
  • Ha szuvenírt szeretnénk vásárolni, nézzünk körül alaposan, mert nagy különbségek lehetnek az egyes árusok árai között! Alkudjunk, amire csak lehet, ennek nagy hagyománya van, különösen a mediterrán országokban!
  • Sétáljunk! Járjuk a várost, vidéket gyalog, akkor is, ha autóval érkeztünk az úti célra, ezzel nemcsak benzint és parkoló díjat spórolunk, de sokkal többet látunk a helyszínből is.
  • Fogjuk vissza a költekezési vágyunkat! Sokan azért költenek nagyon sokat a vakáció alatt, mert úgy érzik, ilyenkor megérdemlik, hogy ne kelljen számolni a kiadásokat. Az igazság azonban az, hogy nem ettől lesz jobb a nyaralás, töltsük meg inkább élményekkel a rendelkezésünkre álló időt!
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Gizell

Gizell

Jelentett

Magam részéről nem értek egyet,mert nőként a nyaraláson ne keljen főznöm.Menüt is lehet elérhető áron találni.

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által