Utazás autóval: Európa

Utazás autóval: Európa

Egy hagyományos úthoz képest az autós kaland sokkal több élményt és tartalmat nyújthat. Következzenek most azon országok, amelyeket a legjobb autóval átszelni!


Fontos tudnivalók azok számára, akik először bérelnek autót Európában…

  1. Néhány országban a 2 évnél fiatalabb jogosítvánnyal rendelkezők nem bérelhetnek gépjárművet!
  2. Számos iroda nemzetközi jogosítványt kér, amelyet itthon kell beszerezhetünk. Ha a magyar vezetői engedélyünk érvénytelen, akkor a nemzetközi is azzá válik.
  3. A legegyszerűbb, ha online foglaljuk le a bérelt gépjárművet.
  4. Az autóbérlő cég minden Európában elkövetett szabálysértés árát a hitelkártyánkra fogja terhelni. Ne reméljük, hogy megúszhatjuk!
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Mely országok a legalkalmasabb az autós kalandra?
Természetesen, a legfelkapottabb úticélok a nyugat-európai országok, így Németország és Skandinávia egésze – melyeknek a magas színvonalú útminőség és úthálózat a jellemzőjük. Kelet-Európa kevésbé fejlett ebben a tekintetben, habár az utak minősége kiemelkedő és akár alkalmasak is lehetnek egy autós kirándulásra. A legfestőibb környezetet azonban az Appennini-félsziget Katalóniától Franciaországig tartó részein találhatjuk, Németországon, Ausztrián és Olaszországon át, a Cote d’-Azur mentén és Provence-on keresztül.

Ami szintén kiemelkedő fontosságú információként szolgálhat, hogy az utazás a Nyugat-európai részeken jóval olcsóbb mint Skandináviában, ahol, ahogyan azt tudjuk, az életkörülmények drágasága az üzemanyag és étel magas árát eredményezik. Az európai országokat összekötő autópályákon gyorsan és könnyedén érhetünk városból-városba. De mi azt ajánljuk, hogyha már autós kirándulásra szántuk el magunkat, akkor ne siessünk annyira, hanem nyugodtan élvezzük az akár több ezer éves történelemmel rendelkező európai falvak okozta varázslatos élményt is.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által