Csomagolt uzsonna gyerekbarát módra

Csomagolt uzsonna gyerekbarát módra

Legyen szó iskolai szünetről vagy egy nyári táborról, kevés dolog hozza jobban lázba a gyerekeket, mint egy jól elkészített uzsonna. Hogyan csomagoljunk hát csemetéink igényeinek megfelelő meglepetést?


Gyümölcsös álom
1. A természet önmagától is kívánatos köntösbe öltözteti egészséges ajándékait, így érdemes ellesni tőle egy-két trükköt. Igyekezzünk valahogy C-vitamint csempészni a tízóraiba a kis lurkók kifinomult, gyümölcsellenes radarja ellenére! Készítsünk kisebb figurákat pl. szőlő vagy körte segítségével, hogy gyermekünk nagyobb kedvvel fogyasszon egészséges ételeket!

Közösségi tál
2. Egy tálka humusz tökéletes gyógyír a délutáni éhségérzetre, emellett remek módja, hogy zöldségeket csempésszünk az étrendbe. Vágjunk fel angolzeller és sárgarépa hasábokat, hogy legyen mit mártogatni! Akár kissé meg is emelhetjük az adagot, hogy a többi gyermek is beszállhasson a lakomába!

Édes beszéd
3. Mi tagadás, a legtöbb gyermek édesszájú, így miért ne vihetnénk egy kis „csavart” az uzsonnájukba? Példának okáért egy alma köré tekert gumicukor-giliszta remek ötvözete a két világnak, ráadásul garantáltan felkelti a figyelmet! Ha már itt tartunk, a fogkefét és fogkrémet se felejtsük el bekészíteni!

Tide Absolute Alpine Fresh
100%-os Tide fehérség még a zoknikon is
(160)

Tide Absolute Alpine Fresh mosópor

Fedezze fel most!

Színpompás lakoma
4. Nem sok gyermek utasít vissza egy finom joghurtot. Legyünk kreatívak és tegyük még emlékezetesebbé némi természetes ételfesték segítségével. Vigyázat, színezi a nyelvet!

Titkos üzenet
5. Ha már egészséges uzsonnánk átvitt értelemben is üzenetet közvetít, miért is ne tartalmazhatna egy igazit is? Semmi sem mosolyogtat meg úgy, mint egy személyes üzenet anyutól. Legyünk azonban kreatívak! Írjunk egy viccet az üdítős dobozra, egy verset a banánra vagy rajzoljunk egy kis portrét a pudingra!

(Amennyiben az uzsonna nem kívánt foltot hagy a ruhán, bízzuk a Tide mosóporra a feladatot!)

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Zanikó

Zanikó

Jelentett

Üdvözöllek titeket!Én új tagként vagyok itt . Nagyon sok probléma gyötör a 10 éves gyerekem étkezése miatt . Bízom benne,hogy sok tapasztalatot tudok kapni,illetve adni.

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632