Ehető virágok

Ehető virágok

A virágok nem csak a szemet, de akár a az ízlelőszerveinket is kényeztethetik, néhány közülük igazán finom és különleges csemegének számít.


•  A csodálatos lilaakác íze olyan, mint az illata. Leginkább köretként fogyaszthatjuk, és különleges ízkombinációt kapunk, ha vaníliával és joghurttal keverjük össze.

•  A vad Ibolya nemcsak salátaként fogyasztható, de cukorral és mézzel isteni desszertet készíthetünk belőle. Gyakran használják zselékhez, valamint teaként is finom, mindemellett rendkívül dekoratív.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

•  A pitypang igazán több elismerést érdemelne, hiszen tele van antioxidánsokkal, a népi gyógyászat egyik kedvenc alapanyaga. Ha nem bánjuk kissé kesernyés ízét, finom salátát készíthetünk belőle, húsok mellé különleges köretként kínálhatjuk.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által