Csokis cserepek kesudióval

Finom receptek - csokis cserepek kesudióval

Mindenkit megbolondít majd házilag készített csokoládés csemegéje, ami mindössze 15 perc alatt elkészíthető!


Hozzávalók (6 személyre)

  1. 200 g 70%-os étcsokoládé
  2. 100 g pörkölt és durvára vágott kesudió
  3. 50 g szárított vörösáfonya
  4. 100 g pisztácia apróra vágva
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Elkészítése

  1. Tördeljük darabokra az étcsokoládét, majd helyezzük egy hőálló edénybe, amit forró gőz felett olvasszunk meg.
  2. Béleljünk ki egy tepsit sütőpapírral, szórjuk meg kesudióval, vörösáfonyával és pisztáciával. Öntsük rá a folyékony csokoládét, majd hagyjuk megdermedni. Amikor teljesen megkeményedett, tördeljük fel apró cserepekre.
  3. Kínáljuk egy csésze kávé mellé, vagy csomagoljunk belőle vendégeinknek egy légmentesen zárható dobozkába!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!