meg a hűtő kellemetlen szagátó?

Hogyan szabaduljunk meg a hűtő kellemetlen szagától?

Nincs is annál kellemetlenebb, amikor éhesen kinyitjuk a hűtőszekrény ajtaját és megcsapja az orrunkat a kellemetlen hűtőszag. Mit tehetünk, hogy ne vegye el az étvágyunkat a fridzsider illata?


Szódabikarbóna
Az erős ételszagot is képes semlegesíteni. Tisztítsuk át a hűtő belsejét egy szódabikarbónás nedves kendővel, majd helyezzünk egy egész nyitott csomaggal a kitakarított hűtőbe.

Citrom
Tegyünk egy félbevágott citromot a hűtő polcára, néhány óra alatt kellemes citrom illat lesz és a kellemetlen szagok eltűnnek. A citrom ezenkívül még fertőtlenít is.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Kávé
Tegyünk egy kis tálkába kevés őrölt kávét, amely semlegesíti a kellemetlen szagokat. Hatására hosszantartóan friss illatúvá válik a hűtőszekrény.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

anonymous-

anonymous-

Jelentett

Nálunk a kotyogós kávéfőzőben mindig marad zacc. Jó zsíroldásra is a lefolyóban, de a hűtőbe is tökéletes, kis tálkában a kellemetlen szagok, illatok összegyűjtésére.

  • Jelentem
Johanna7

Johanna7

Jelentett

Nekem mindig van fél citrom a hűtőben, mert sok teát iszom. Nem is tudtam, hogy ettől nincs benne kajaszag.

  • Jelentem
kormosne

kormosne

Jelentett

Én a kiürült kávés zacskót teszem a hűtőbe, nagyon jól semlegesíti a szagokat.

  • Jelentem
amanta

amanta

Jelentett

ki probáltam, nagyon jó

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek