Legyen még jobb a sütés!

Legyen még jobb a sütés!

Nekünk, anyukáknak a sütés egyfajta kitüntetést jelent. Íme, egy lista a legjobb ötletekkel, melyek segítségével még közelebb kerülhetünk a nassolás mennyországához! Legyen ez az út rövid és édes!


Tipp az omlós sütihez
1. Ha kekszféléket sütünk és szeretnénk őket puhán tartani, tároljuk őket kekszes dobozban egy szelet kenyérrel együtt. Ez a trükk hasonlóan jól fog működni a brownie esetében is. A szennyes ruhák esetében sajnos ez a trükk nem működik…

Engedjük szabadon a fantáziánkat!
2. Ha gyerekekkel sütünk, legyünk kreatívak a konyhában! Nem szükséges a recepthez ragaszkodni, ha bevonjuk a gyerekeket is. Hagyjuk, hadd szárnyaljon a fantáziájuk, és ők válasszák ki a hozzávalókat. Ha a csokis-mogyoróvajas torta szalonnával tűzdelve nem aratott nagy sikert, kísérletezzünk valami mással!

Ideje pihenni!
3. A legtöbb tésztát berakhatjuk a mélyhűtőbe, és bármikor újra használhatjuk. Ráadásul még egy hasznos tanács arra az esetre, ha rohanásban vagyunk: tekerjük fel a tésztát egy hengerbe, így egyből szeletelhetjük és süthetjük is. Az eredmény isteni, mindössze néhány perc alatt!

Tide Absolute Alpine Fresh
100%-os Tide fehérség még a zoknikon is
(163)

Tide Absolute Alpine Fresh mosópor

Fedezze fel most!

Növésben lévő szervezet
4. Ha nem szeretnénk cukros sütiket adni a gyerekeknek, akkor sincs semmi gond! A kenyérsütés szintén igazi móka lehet… Csak ne felejtsük el mindig a sütőn tartani a szemünket! A füstjelző ugyanis nem időmérő, és nem akarjuk, hogy a konyha kigyulladjon, nem igaz?

Idő kérdése
5. A sütés szépsége abban rejlik, hogy ahogyan változik az alkalom, amely a sütést megköveteli, úgy változik a menü is. Ha a szeretteinknek sütünk, tegyük személyessé a végeredményt a szülinapjukon! Ha nagy sportrajongó az illető, díszítsük a tortát cukormázból készült labdákkal, vagy készítsünk egy adag cicás muffint, ha az ünnepelt állatbarát. Amennyiben igazán ambiciózusnak érezzünk magunknak, akár merészebb formákkal is próbálkozhatunk. (Remélhetőleg ez a lista még inkább fokozza majd a sütést örömét. Mindig jusson eszünkbe, ha kuktasapkánk már túl koszos, csak bízzuk a Tide-ra! )

Idén töltsön több időt a családjával!

Otthoni elfoglaltság gyerekekkel

Az évszakhoz igazított ruhatár

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

"

Sziasztok! Elsőre picit idegenkedtünk a dologtól mert ugye nálunk még senki nem használt elektromos fogkefét, de mindenképpen pozitívan csalódtunk benne. Az öt tagú családomból mindenki kipróbálta, és mindannyiunk tapasztalata, hogy rendkívül kényelmes, mivel nem kell "sikálni" a fogakat, hanem a fogkefe szépen magától dolgozik, na meg a végeredmény sem elhanyagolható, hiszen rendkívül tiszták lettek a fogaink. A nyelvvel végigsimítva ilyen hatást sosem értünk el hagyományos fogkefével. Én két hét múlva költözök el itthonról, de a szüleim Oral B elektromos fogkefét kapnak tőlünk karácsonyra. :) Köszönöm a lehetőséget, hogy tesztelők között lehetek :)

"

nagykövet által
Hajneebaby 81