Levendulás receptek

Levendulás receptek

A levendula a nyár egyik kedvenc növénye, nemcsak szép és kellemes az illata, de egyre közkedveltebbek a belőle készült receptek is.


  • levendulás teasütemény:  A hagyományos teasütemény receptet feldobhatjuk néhány felaprított levendulavirággal, amit a vaj, liszt, tojás és sütőport, valamint cukor mellé teszünk. Egyedi ízt ad a mézeskalácsnak is, ha hozzáadjuk a levendulát, jobban illik majd a nyári környezetbe a sütemény.
  • Levendulás csirke nyárson: Készítsünk pácot a csirkehúshoz olívaolajból, mézből és kicsit enyhébben fűszerezzük, hogy érvényesüljön a levendula íze. Szárított levendulát használjunk, amit az olajos pácba teszünk bele. A húst dörzsöljük át fokhagymával mielőtt a páclébe tesszük!
  • Levendulás limonádé: Készítsük el a limonádét a hagyományos módon és tegyünk az italba 1 ek. szárított levendulát. Addig hagyjuk a virágokat a limonádéban, amíg a színüket el nem vesztik, majd szűrjük le! Díszítésként hagyjunk csak néhány virágot az italban. 
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek