Mandulás almatorta recept

Mandulás almatorta recept

Amennyiben a hétköznapokban tápláló vacsorákat dob össze családjának, ráadásul töredékéért az éttermekből rendelt ételeknek, akkor jó úton halad.


Emelje profizmusát a következő szintre egy finom desszert elkészítésével! Ez a mandulás almatorta egészen biztos, hogy az egész családot lenyűgözi majd!

HOZZÁVALÓK (6 személyre)

  1. A franciák frangipánnak nevezik a mandulából és vajból álló, marcipánszerű masszát.
  2. 1x400g leveles tészta tekercs
  3. 200g vaj
  4. 200g (385ml) porcukor
  5. 4 db tojás
  6. 200g őrölt mandula
  7. 40g sütőliszt
  8. 3 db alma kicsumázva, felnegyedelve
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

ELKÉSZÍTÉS

  1. Melegítsük elő a sütőnket 180ᵒC-ra. Egy sodrófával nyújtsuk ki 3mm vastagságúra a leveles tésztát, egy liszttel meghintett munkalapon. Helyezzük a tésztát egy kivajazott, 30 cm átmérőjű csatos tortaformába.
  2. Keverjük habosra a vajat és a porcukrot egy közepes méretű tálban, egészen addig, amíg egy könnyed, krémes masszát kapunk. Egyenként üssük bele a tojásokat és azt is keverjük el. Szórjuk bele a mandulát és lisztet, majd ezt is keverjük alaposan össze.
  3. A kész keveréket öntsük a tésztaformába, díszítsük a tetejét almaszeletekkel és helyezzük az előmelegített sütőbe. Süssük 45-60 percig, míg aranybarna nem lesz. Melegen tálaljuk.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által