Méregtelenítő ételek

Méregtelenítő ételek

Ez a méregtelenítő hatású, tápláló és mennyei pépital segít bennünket ráhangolódni arra, hogy egészségesen indítsuk el az újévet!


Az áfonya egy rendkívül egészséges gyümölcs, mivel antioxidánsokat és fitotápanyagokat tartalmaz, amelyek segítenek megelőzni az általános, és a korunk előrehaladtával jelentkező betegségeket. Hogy még értékesebb tápanyagokhoz jussunk, spékeljük meg italunkat néhány szem eperrel és egy kis proteinnel.Kapjuk elő a turmixgépet és már kezdhetjük is! Szervezetünk meg fogja hálálni a törődést!

Hozzávalók: (1 személy részére)

  1. 1 csészényi áfonya
  2. ½ csészényi földieper
  3. 1 púpozott evőkanálnyi fehérjepor
  4. 1 csészényi tej (tetszés szerinti)

Elkészítése

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom
  1. Helyezzük a hozzávalókat egy turmixgépbe és mixeljük sima állagúra.
  2. Készen áll arra, hogy felhagyjon régi étkezési szokásaival és elinduljon az egészséges életmód útján?

Az alábbi méregtelenítő hatású, ásványi- és tápanyagokban gazdag, gyümölcsös-zöldséges pépitalok segítségével kiváló tisztítókúrát tarthat, miközben megőrzi energiáját – épp amiről álmodott!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

Oral-B Professional Care 500 kényelmes használat

"

Sziasztok! Elsőre picit idegenkedtünk a dologtól mert ugye nálunk még senki nem használt elektromos fogkefét, de mindenképpen pozitívan csalódtunk benne. Az öt tagú családomból mindenki kipróbálta, és mindannyiunk tapasztalata, hogy rendkívül kényelmes, mivel nem kell "sikálni" a fogakat, hanem a fogkefe szépen magától dolgozik, na meg a végeredmény sem elhanyagolható, hiszen rendkívül tiszták lettek a fogaink. A nyelvvel végigsimítva ilyen hatást sosem értünk el hagyományos fogkefével. Én két hét múlva költözök el itthonról, de a szüleim Oral B elektromos fogkefét kapnak tőlünk karácsonyra. :) Köszönöm a lehetőséget, hogy tesztelők között lehetek :)

"

nagykövet által
Hajneebaby 81