Vörös áfonya, az igazi wellness-csoda

Vörös áfonya, az igazi wellness-csoda

Ismeri a vörös áfonya nagy szemű változatát, amit az amerikaiak „cranberry”-nek neveznek? Nos, a legújabb kutatások szerint ez a gyümölcs nagyon sok olyan anyagot tartalmaz, amely jót tesz az egészségünknek.


A vörös áfonya igazi csoda: sok olyan hatóanyag található meg benne, amellyel jótékony hatással van szervezetünkre. Eláruljuk, melyek ezek, és hogyan tudjuk őket a legjobban hasznosítani!

Feszessé teszi a bőrt
Nincs még egy olyan bogyóféle, amelyben ennyi antioxidáns hatású összetevő lenne, mint a vörös áfonya – és ezzel szinte verhetetlen a szabad gyökök elleni harcban, amelyek anyagcsere-folyamatok melléktermékeként, vagy a nikotin, az alkohol és az UV-sugarak kedvezőtlen hatásai miatt keletkeznek a szervezetünkben. Ezek az agresszív molekulák egyébként azért rosszak, mert károsítják a sejtjeinket. Ha naponta elfogyasztunk 20 dkg vörös áfonyát, vagy megiszunk 2 dl vörös áfonya-levet, azzal megvédjük a bőrünket az idő előtti öregedéstől, és tovább marad feszes is. Ráadásul megelőzhetjük a cukorbetegség, a rák, a reuma és az érelmeszesedés kialakulását.

Megvéd a fertőzésektől
A gyümölcsben található csersav megakadályozza, hogy bizonyos baktériumok megtapadjanak a sejteken, így azok nem tudnak lerakódni, ezáltal könnyebben távoznak a szervezetünkből. Ezzel megvédhetjük a veséket és a hólyagot a fertőzésektől. Ha naponta elfogyasztunk 20 dkg vörös áfonyát, vagy megiszunk 2 dl vörös áfonyalevet, csaknem 60 százalékkal csökkenthetjük a húgyúti megbetegedések kialakulásának esélyét.

Ápolja a fogakat
Amerikai kutatók a csersav tapadásgátló hatásait vizsgálva észrevették, hogy a foglepedék lerakódását is gátolják. Ha rendszeresen fogyasztunk vörös áfonyát, azzal csökkentjük a szájban található baktériumok mennyiségét is! Következmény: nem lesz szájszagunk, és jelentősen kevesebb fogkő alakul ki a fogainkon. Ráadásul így az ínygyulladás kialakulásának is kisebb az esélye. Tippünk: minden étkezés után igyon egy kevés vörös áfonyalevet vagy rágcsáljon el néhány szem friss bogyót.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Erősíti a szívet
A vörös áfonyában nagyon sok antioxidáns tulajdonságú növényi hatóanyag (flavonoid) található, amely megakadályozza a rossz koleszterin lerakódását az erekben. Ez azért jó, mert így természetes módon csökken az érelmeszesedés, amely a súlyos szívbetegségek kialakulásának egyik fő oka.

Fiatalon tart
Magas E- és C-vitamin tartalma miatt a vörös áfonya igazán fiatalító hatású. Megvédi a szervezetet a káros szabad gyököktől, így lassítja a szervezet öregedését. Emellett növeli a vitalitásunkat, javítja a koncentráló képességet és a szervezet ellenálló képességét.

Kiváló a fogyni vágyóknak is
Mégpedig azért, mert hamar eltelít, javítja az emésztést és nagyon kevés kalória található benne! Szárított formában is érdemes fogyasztani.

Kedélyjavító ételek
Bizonyos ételek gyógyírként hatnak a lelkünre, és valóban pozitívan befolyásolják a hangulatunkat; nem utolsósorban még az ízük is mennyei!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Gabri

Gabri

Jelentett

Nagyon jó, tényleg nagyon szeretnék élni a vörös áfonya előnyeivel, de könyörgöm, hol lehet kapni és mennyiért. Ez egy csomó dologra érvényes, sok dolgot, amit itt-ott látok szívesen megvennék, de hol és mennyiért.Sajnos ezek a jó kis receptek nem igen készíthetők el, mert nem lehet őket beszerezni, vagy csak nagyon nehezen és aranyárban.,

  • Jelentem
Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által