Egészséges zöldségek: Céklasaláta recept

Egészséges zöldségek: Céklasaláta recept

Az egészségügyi szakértők szerint érdemes legalább napi öt alkalommal zöldséget fogyasztanunk. Amennyiben szeretnénk több zöldséget csempészni étrendünkbe, próbáljuk ki az alábbi egyszerű receptet: a cékla tele van rostokkal, ráadásul jelentős B-vitamin, kálium és antioxidáns forrás.


Összetevők (adag 4 embernek)

  • 3 szelet felkockázott szikkadt kenyér
  • 2 evőkanál oliva olaj
  • tengeri só
  • 2 teáskanál darált kakukkfű
  • 2 evőkanál balzsamos ecet
  • 1 teáskanál dijoni mustár
  • fél teáskanál frissen őrölt bors
  • 1 evőkanál citromlé
  • kb. 75g olivaolaj
  • rukkola
  • kb. 250g csemege cékla felszeletelve
  • 110g kecskesajt
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Utasítások

  1. Mindenekelőtt készítsük el a krutont egy serpenyőben úgy, hogy az olíva olajon aranybarnára és ropogósra sütjük a kenyérkockákat.


  2. Szórjuk meg kakukkfűvel és sóval, majd tegyük az egészet félre.


  3. Egy tálban keverjük ki selymesre a mustárt, ecetet, borsot, citromlevet és az olíva olajat. Adjuk hozzá a rukkolát és a céklát, majd keverjük össze alaposan.


  4. A salátát osztjuk szét adagokra, és mindegyikhez adjunk kevéske kecskesajtot.


  5. Vegye kézbe az egészségét és készítsen Ön is olyan zöldséges ételeket, amelyek nem csak ínycsiklandóan esztétikusak, de finomak és laktatóak is.

    Garnélás avokádó saláta recept
    Próbáljuk ki ezt a zsírszegény vacsorát, melyet az egész család szeretni fog.



Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!