3 ötlet amivel megspékelhetjük a minestrone levest

3 ötlet amivel megspékelhetjük a minestrone levest

A minestrone leves egy egyszerű, mégis tápláló étel; ha azonban gyakran készítjük, idővel unalmassá válhat. Hogyan dobhatjuk hát fel?


Összetevők (adag 8 embernek)

  • 1 csésze előre beáztatott fehérbab
  • 2 fej vöröshagyma, apróra vágva
  • 3 répa, felkarikázva
  • 3 zeller szár, felaprítva
  • 2 nagyobb szem krumpli, felkockázva
  • 2 fokhagymagerezd, felaprítva
  • 1 csésze zöldbab, felaprítva
  • 1 csésze zöldborsó
  • 1 evőkanál olíva olaj
  • 6 csésze zöldséglé leveskockából
  • 2 paradicsom meghámozva és felkockázva
  • 10 dkg spagetti tészta
  • Só és bors ízlés szerint
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Utasítások

  1. Az olajt felmelegítjük egy nagy serpenyőben és hozzáadjuk a hagymát, amit puhára és aranybarnára dinsztelünk. Ezután hozzáadjuk a répát, zellert, krumplit, fokhagymát, zöldbabot és paradicsomot, majd további 2-3 percig főzzük. A zöldséglé hozzáadásával félig lefedve felforraljuk a levest. Ezen a ponton a leves állaga kezd összeállni. Ha nem, akkor vegyük le a fedőt és további 15 percig főzzük.


  2. Adjunk hozzá spagetti tésztát, sóval és borssal ízesítsük és felforraljuk körülbelül 15 perc alatt.


  3. Adjunk hozzá fehérbabot a többi zöldséggel egy időben, amit előtte pár órára beáztattunk.


  4. A spagetti tésztát felcserélhetjük ricottás-spenótos raviolival vagy cannelonival.


  5. Ízlés szerint vanília rudat adhatunk a zöldségléhez.


  6. Tálalás előtt mindig hintsük meg reszelt parmezánnal.


Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!