Hurrá!

hooray

megrendelésünket helyeztük el. Küldtünk neked egy e-mailt.

Bezárás

Saját kosár

A mintája

Válassza ki a megrendelendő mintát

cashback

Tekintse meg az Önnek megfelelő ajánlatokat!

Válassza ki a szállítási címet

ARIEL BABY FOLYÉKONY MOSÓSZER

ariel-baby-folyekony-mososzer
0
Készítsd elő a családi fészket kisbabád érkezésére az Ariel Baby mosószer segítségével, amelyet a kisbabák finom bőrével érintkező ruhák mosásához fejlesztettek ki!

Ariel baby újdonsült szülőknek! Teremts tiszta és pihe-puha „fészket" kisbabád számára az új Ariel Baby kímélő mosószer és a Lenor Sensitive textilöblítő segítségével! 

Az folyékony mosószer az Arieltől megszokott tisztaságot nyújtja, és gyengéd formulájának köszönhetően a babák finom bőrén is megőrzi a ruhák lágy érintését. Klinikai tesztek igazolják, hogy az Ariel Baby olyan kíméletes a bőrhöz, mintha csak vízzel mosnánk a ruhákat. A hatóanyagok összetételének és az előkezelő kupaknak köszönhetően pedig a szövetek mélyéről is eltávolítja a foltokat.

Atextilöblítő kiválóan egészíti ki az Ariel Baby folyékony mosószert és segít megőrizni a ruhák lágy tapintását és gyengédségét azáltal, hogy kisimítja és puhasággal, valamint friss illattal tölti meg a szövetet.

Próbáld ki az új Ariel Baby folyékony mosószert valamint a Lenor Sensitive textilöblítőt, melyeket a Skin Health Alliance akkreditált. A Skin Health Alliance nemzetközi bőrgyógyászok és kutatók szövetsége, melynek közös célja a bőr egészségének megőrzése.


0

Szeretne hozzászólást írni?

Szerintünk szeretni fogjuk