A Lenor illatokat úgy tervezték, hogy visszaidézzék az emlékezetes pillanatokat.

Hogyan idézik fel emlékeinket az illatok?


Életünk során rengeteg dolog történik velünk és sokszor vágyunk arra, bárcsak meg tudnánk ragadni és vissza tudnánk idézni a legszebb pillanatokat! Mint tudjuk, a fontos eseményekhez illatok is kötődnek, melyeket agyunk elraktároz és később hozzájuk társítja az emlékképeket.

Ennek köszönhetően az illatok segítségével újra felidézhetjük a legszebb emlékeinket. A Lenor parfümkészítői most olyan parfümaromákat fejlesztettek ki, melyeket a bennünket körülvevő természetes környezet ihletett.

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Viola87

Viola87

Jelentett

Szívesen kipróbálnám!

  • Jelentem
test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test 
Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632