A mosási folyamat marketing stratégiája

A mosási folyamat marketing stratégiája

Kislányom (öt éves) pakol. Átmasíroz a nappalin, kezében tartva fehér ruháit, a mosógép felé tart, amely kiszemelt célja is egyben.


Óvatosan, de eltökélten egyenként belegyűri hófehér, vasalt, tiszta ruháit.

A család feszülten figyeli az eseményeket. Tényleg ki akarja mosni őket? Legalább nála célt értem állandó nyaggatásommal, hiszen mióta könyörgök a családnak, hogy tegyék el a ruháikat – a tisztákat a szekrénybe, a többit a szennyeskosárba… Talán kislányom épp túlteljesíti a kitűzött célt.

  • Hugi, te most mit is csinálsz? – kérdezi bátyja, hangjában enyhe izgalommal. Kislányom széttárt karokkal megáll és elkezdi magyarázni a történteket (bátyja szerint megéri odafigyelnünk, mivel most egy komoly kiselőadás következik).
  • Nem tetszenek a ruháim. Azt akarom, hogy rózsaszínűek legyenek. Katinak a csoportomban minden ruhája rózsaszín, nekem pedig egy sem. Kati mondta, hogy neki van a legjobb anyukája a világon, és még csodatévő mosógépük is van. Belerakják a fehér ruhát és rózsaszínűvé varázsolja őket. Szerintem a mi mosógépünk is tud varázsolni, szóval most beteszem a ruháimat, elmondom a varázsigét – elég sok ilyet tudok – és minden rózsaszín lesz. De Kati szerint ez csak a fehér ruhákkal működik.
  • Ezzel megrántja fehér fürdőköpenyét és továbbvonul a fürdőszoba felé.
  • Anya, - szól a fiam – szerintem mondd meg neki, hogy Kati anyja inkább marketing szakértő, mint rendes mosónő. Egyszerűen hihetetlen! Még abból is előnyt kovácsol, hogy összemossa a fehér és a piros ruhákat.
  • Inkább nem mondom. Jobban tenném, ha leckéket vennék tőle. – válaszolom a fiamnak, arcomon széles mosollyal, miközben éppen azon agyalok, hogyan fogom előadni a férjem mobilos sztoriját, mivel tegnap véletlenül együtt mostam ki a szennyessel. Kati anyjának biztos lesz valami jó ötlete!
Ariel mosópor
Ariel mosópor
(63)

Fedezze fel most!


Visszanézve, ez volt az a pillanat, amikor a kislányomnak elkezdtem tanítani a ruhamosás fortélyait. Az alapoknál kezdtük: miért fontos külön mosni a fehér ruhákat és a színeseket, miért használunk mindig Ariel mosóport és Ariel Professional folteltávolítót?


Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által