Trükkök Zoknimosáshoz

A zoknimosás titkai

Gyakran nem értékeljük azokat az apró dolgokat, amelyek titokban kényelmet és boldogságot csempésznek a mindennapjainkba. A hűvös délutánokon, vagy egy fárasztó nap után nem is kívánhatnánk jobb társat egy puha, meleg zokninál, amely kényelembe bújtatja a lábainkat.


A bolyhos rózsaszín, a meleg fekete vagy a virító fehér pár – legyen szó bármilyen zokniról, sokszor még lefekvéskor is magunkon viseljük, ezért hát vigyázzunk rájuk ehhez méltóan! Szortírozásnál nagyon fontos, hogy ne keverjük össze a színes darabokat a fehérekkel. Minél kisebb egy zokni, annál trükkösebb lehet, ugyanis imád elrejtőzni a rakás legalján. Igen ám, azonban a színek fontosak, és ha nem figyelünk oda, könnyen ki is fakulhatnak. Ebből adódóan mosás előtt különösen figyeljünk oda a színekre és anyagokra, majd hagyjuk hogy az Ariel végezze a dolgát!

Hogyan mossuk kedvenc zoknijainkat?

Zoknit sokszor éjjel-nappal hordunk, de vajpn odafigyelünk rájuk? A zoknik ugyanis erőteljesen ki vannak téve a piszkolódásnak, elkerülhetetlenül gyűjtik a port, sőt akár még a cipők is megfoghatják őket. Nos, amennyiben hívei vagyunk a magas hőfokon történő zoknimosásnak, íme egy titok: ez nem épp a legjobb megoldás! Persze mosószertől is függ, de az Ariel például (makacs szennyeződések esetén folteltávolítóval kiegészítve) 30 fokon dolgozik, a foltoknak így esélyük sincs!

Ariel Baby kímélő folyékony mosószer
Ariel Baby kímélő folyékony mosószer
(178)

Készítsd elő a családi fészket kisbabád érkezésére!

Fedezze fel most!

A fél pár zoknik rejtélye

Mindannyian ismerjük a jelenséget, amikor a mosások számával egyenlő arányban tűnnek el a fél pár zoknik is. Mindez a mosás elkerülhetetlen velejárójának tűnik, azonban néhány egyszerű praktikával, mint például a külön mosással, egy csipesz vagy mosóháló használatával elkerülhető mindez. Teljesen logikus például, hogy azt a csipeszt, amelyet szárításra használunk, már a mosás előtt alkalmazzuk a zoknik párosítására. Ezeknek az egyszerű trükköknek az alkalmazásával zoknijaink sokkal hosszabb ideig velünk maradhatnak. Egy mosóháló használata már csak azért is nagyon hasznos lehet, mert igen bosszantó, amikor egy kóbor, színes zokni a dobban ragad, különösen, ha utána fehér ruhákat tervezünk mosni. Sőt mi több, a mosóhálót az egyéb apró ruhadarabokhoz is bármikor használhatjuk, ráadásul korlátlan alkalommal. Ezeknek az apró fortélyoknak a segítségével elkerülhető az összemosott és elveszett zoknik okozta frusztráció!

Spóroljunk meg időt és energiát e praktikus trükkök segítségével, és engedjük, hogy a kifogástalan állapotban lévő zoknijaink vigyázzák a lépteinket!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test 
Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632