ARIEL BABY FOLYÉKONY MOSÓSZER

ARIEL BABY FOLYÉKONY MOSÓSZER

Készítsd elő a családi fészket kisbabád érkezésére az Ariel Baby mosószer segítségével, amelyet a kisbabák finom bőrével érintkező ruhák mosásához fejlesztettek ki!


Ariel baby újdonsült szülőknek! Teremts tiszta és pihe-puha „fészket” kisbabád számára az új Ariel Baby kímélő mosószer és a Lenor Sensitive textilöblítő segítségével! 

Az folyékony mosószer az Arieltől megszokott tisztaságot nyújtja, és gyengéd formulájának köszönhetően a babák finom bőrén is megőrzi a ruhák lágy érintését. Klinikai tesztek igazolják, hogy az Ariel Baby olyan kíméletes a bőrhöz, mintha csak vízzel mosnánk a ruhákat. A hatóanyagok összetételének és az előkezelő kupaknak köszönhetően pedig a szövetek mélyéről is eltávolítja a foltokat.

Atextilöblítő kiválóan egészíti ki az Ariel Baby folyékony mosószert és segít megőrizni a ruhák lágy tapintását és gyengédségét azáltal, hogy kisimítja és puhasággal, valamint friss illattal tölti meg a szövetet.

Próbáld ki az új Ariel Baby folyékony mosószert valamint a Lenor Sensitive textilöblítőt, melyeket a Skin Health Alliance akkreditált. A Skin Health Alliance nemzetközi bőrgyógyászok és kutatók szövetsége, melynek közös célja a bőr egészségének megőrzése.


Lenor Pearls 3az1-ben Vibrant Flower Bouquet Mosókapszula 14 mosáshoz
Lenor 3az1-ben Vibrant Flower Bouquet Mosókapszula 14 mosáshoz
(5)

Lenor 3az1-ben Mosókapszula

Fedezze fel most!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

agica

agica

Jelentett

termek mintat szeretnek kerni.udv.tne Agi

  • Jelentem
Mercédesz

Mercédesz

Jelentett

Szeretnék termékmintát kérni.

  • Jelentem

Emese

Jelentett

Szeretnék mintát kérni januárban születendő kisbabám számára

  • Jelentem

Anita

Jelentett

Szeretnék mintát kérni!

  • Jelentem
Sanyiapa

Sanyiapa

Jelentett

Egy hónapos kisbabám van,szeretném kipróbálni az Ariel baby mosószert.Hogyan lehet mintát rendelni?

  • Jelentem
Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632