Autóápolás

Autóápolás

Szüntessük meg a kellemetlen szagokat és élvezzük az utazást! Legyen bármilyen kényelmes is az autónk, a szagok elronthatják az utazás élményét magunk és utasaink számára. Íme, hogyan javíthatunk autónk utasterén a szagok megszüntetésével.


Ambi Pur Non-Stop Fresh
Ambi Pur Small Spaces
(58)

Az Ambi Pur Air nem elfedi, hanem megszünteti a házikedvencek okozta kellemetlen szagokat

Fedezze fel most!
 1. Takarítsuk ki a járművet! Dobjunk ki minden szemetet az utastérből, még azokat is, amelyek nem bomlanak. Különösen ügyeljünk az ülésekre és a körülöttük lévő helyekre. Kukkantsunk be a kesztyűtartóba és a szőnyegek alá is!
 2. Mossuk le a felületeket! Forró vízben oldott mosószeres ruhával töröljük át a műanyag-, fa- és fémfelületeket. Az ablakokat is mossuk át és szabaduljunk meg az ujjlenyomatoktól. (az utolsó simításokhoz használjunk üvegtisztítót!) Ha a takarítást nagy melegben végezzük, tekerjük le az ablakokat és szellőztessük át az utasteret!
 3. Porszívózás előtt kefével poroljuk le a szőnyegeket! Vegyük ki az autóból a lábtörlőket, és a cipőkkel behordott apró kavicsokat, nagyobb sárdarabokat először kefével távolítsuk el. A lábtörlők kivétele néha nehézkes lehet, de mindenképp megkönnyíti a porszívózást.
 4. Porszívózás. A lábtörlők helyét, a padlót és az üléseket, valamint az ülések közti elérhető réseket porszívózzuk át. A sokszor elfelejtett csomagtartót is takarítsuk ki!
 5. Szagok keresése a takarítást követően.Amennyiben a takarítás után még mindig szagokat észlelünk az utastérben, ennek lehetséges okai a következők:
  • Baktérium – melyet rendszerint az ottfelejtett étel rothadása okoz. Keressük meg a szag forrását, távolítsuk el az autóból és használjunk Ambi Pur Freshelle illatosítót.
  • Dohányfüst – amennyiben az autóban is dohányzik valaki, ezen nem fog meglepődni. A füstszag azonban zavarhatja az utasokat. Megszüntetéséhez a hamutartó környékén és a hátsó ülésen helyezzünk el egy tálka ecetet. Az ecet percek alatt megszünteti a dohányfüst szagát.
 6. Helyezzünk illatosítót az autónkba! Fantasztikus érzés egy illatos autóba beszállni, hiszen ettől máris kényelmesebben érezzük magunkat az utazás során. Az Ambi Pur Freshelle légfrissítő azonnal élettel tölti meg az utasteret. A hosszantartó és kellemes illat megteremtéséhez válasszuk az Ambi Pur Car illatosítókat!
 7. Időnként cseréljük ki gépjárművünk légszűrőjét! Szerencsére ezt a műveletet nem kell minden autótakarításnál végrehajtanunk. Azonban nem árt tudni, hogy a légszűrő tisztasága nagymértékben hozzájárul az utastér levegőjének tisztaságához, csökkenti a levegőben lévő port és a szagokat, tehát mindenkép hozzájárul a sofőr és utasainak egészségéhez.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!