Autótakarítás belülről

Autótakarítás belülről

Szüntesse meg a kellemetlen szagokat és élvezze az utazást! Legyen bármilyen kényelmes is az autója, a szagok bizony tönkre tehetik az utazás élményét.


1. Az autó utasterének takarítása
Dobjon ki minden szemetet az utastérből, még azokat is, amelyek nem bomlanak. Különösen ügyeljen az ülésekre, és a körülöttük lévő helyekre. Kukkantson be a kesztyűtartóba és a szőnyegek alá is!

2. A felületek tisztítása
Forró vízben oldott mosószeres ruhával törölje át a műanyag, fa, vagy fémfelületeket. Az ablakokat is mossa át és szabaduljon meg az ujjlenyomatoktól. (az utolsó simításokhoz használjon üvegtisztítót.) Ha a takarítást nagy melegben végzi, tekerje le az ablakokat és szellőztesse át az utasteret!

3. Szőnyegek kiporolása a porszívózás előtt
Vegye ki az autóból a lábtörlőket, és a cipőkkel behordott apró kavicsokat, nagyobb sárdarabokat először kefe segítségével távolítsa el. A lábtörlők kivétele néha nehézkes lehet, de mindenképp megkönnyíti a porszívózást.

4. Porszívózás
A lábtörlők helyét, a padlót és az üléseket, valamint az ülések közti elérhető réseket porszívózza át. A sokszor elfelejtett csomagtartót is takarítsa ki!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

5. Szagok keresése a takarítást követően
Amennyiben a takarítás után még mindig szagokat észlel az utastérben, ennek lehetséges okai a következők:

  • Baktérium – melyet rendszerint az autóban felejtett étel bomlása okoz. Keresse meg a szag forrását, távolítsa el az autóból és használjon AmbiPur Air Effects illatosítót!
  • Dohányfüst – A füstszag zavarhatja az utasokat. Megszüntetéséhez a hamutartó környékén és a hátsó ülésen helyezzen el egy tálka ecetet. Az ecet percek alatt megszünteti a dohányfüst szagát.

6. Illatosítás
Fantasztikus érzés egy illatos autóba beszállni, hiszen ettől máris kényelmesebben érezzük magunkat az utazás során. Az AmbiPur Air Effects légfrissítő azonnal élettel tölti meg az utasteret. A hosszantartó és kellemes illat megteremtéséhez vélassza az AmbiPur Car illatosítókat.

7. A légszűrők cseréje
Szerencsére ezt a műveletet nem kell minden autótakarításnál végrehajtanunk. Azonban nem árt tudni, hogy a légszűrő tisztasága nagymértékben hozzájárul az utastér levegőjének tisztaságához, csökkenti a levegőben lévő port és a szagokat, tehát mindenkép hozzájárul a sofőr és utasainak egészségéhez.

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!