Az illatok befolyása

Az illatok befolyása

Orrunk naponta rengeteg illatot és szagot észlel, melyeknek egy részét magunk választjuk, többségével pedig csak úgy “találkozunk”.


Tudományosan bizonyított tény, hogy az illatok befolyással vannak a hangulatunkra és magabiztosságunkra, épp ezért logikusnak tűnik, hogy olyan illatokkal vegyük körül magunkat, amelyek pozitívan befolyásolják mindennapjainkat.

A friss illatok kellemes érzéseket keltenek bennünk!

A Lenor egy közelmúltban folytatott közvéleménykutatása szerint, a nők 75%-a nyilatkozik úgy, hogy hangulatukat és magabiztosságukat befolyásolják az illatok, sőt még azt a benyomást is, amit másokban keltenek. Nem meglepő tehát, hogy a friss illatú ruhák viselete a külsőnk javítását megcélzó eszközök listájának élén áll, és olyanokat előz meg, mint pl. a hajviselet, a ruhánk minősége, vagy a smink.

Virágos jókedv

Lenor Everyday Essentials - Floral Romance
Lenor Everyday Essentials - Floral Romance
(7)

A Lenor Floral a szerelembe esés időtlen érzését ébreszti fel bennünk.

Fedezze fel most!

A nők többnyire a virágillatokat kedvelik, mivel azok növelik magabiztosságukat. A különféle illatok azonban mind más-más hangulatfokozó tulajdonságokkal bírnak. Az alábbi illat-útmutató segít bennünket eligazodni abban, hogy melyik illat mire hat leginkább:

  • A gyümölcsös-citromos illat serkentő és energizáló hatású, és a kognitív teljesítményünket fokozza.
  • A pézsmás illatok érzékiséget és melegséget árasztanak.
  • A vanília illata kiváló a relaxációhoz, és afrodiziákum hatása is van.
  • A levendula illata nyugtatólag hat, és segít a feszültség érzetének csökkentésében
  • A viola illata fokozza az optimizmusunkat.

A textilöblítők segítségével kihasználhatjuk az illatok pozitív hatásait az érzelmeinkre.

A P&G parfüm kreátora, Catherine Ganahl így számol be erről: „A Lenor termékvariánsok a pozitív érzelmeket kiváltó összetevők széles skáláját használják fel alapanyagként, amelyek a frissen mosott ruháinkon köszönnek vissza. A Lenor FRESHLOCKTM technológiája   mostantól még több, és még többféle parfümillat felszabadítását teszi lehetővé, kezdve a citrusos és zöld jegyektől a virágos illatokon át, egészen a fás és pézsma illatokig. Ez azt jelenti, hogy a nap során továbbra is élvezhetjük az általunk választott illat pozitív hatásait, akár 12 órán át.”

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

anonymous-

anonymous-

Jelentett

éna pirosat használom nagyon szeretem de ki próbálom a többit is

  • Jelentem
tupekkek

tupekkek

Jelentett

jaaj,kiprobáltam....tényleg super...♥

  • Jelentem
sandri

sandri

Jelentett

Én idáig is a lenor öblítőt használtam,melynek kellemes illata volt, a parfümös pedig sokáig megőrízte az illatát.Régen a ruhák öblítésére parfümöt használtam. Akkor még nem volt öblítő!

  • Jelentem
DoraDori

DoraDori

Jelentett

Érdekes cikk.Az illat valóban meghatározza a hangulatot.

  • Jelentem
uhlaczkyica

uhlaczkyica

Jelentett

Valóban az illatok,döntik el ,hogy milyen hangulatom lesz .Különösen érzékeny vagyok az illatokra,szeretem a virág illatokat .az öblögetők illatát.Minden olyan illatot ami kellemes és jó kedvre derít.

  • Jelentem
Első örömteli pillanatok

Első örömteli pillanatok

"

És MEGÉRKEZETT !! :-) A munkahelyemen kaptam meg a csomagot, pár kollégám körbeállt amíg kibontottam. Együtt csodáltuk meg a készüléket, olvastuk el az ismertetőket. Már van pár önkéntes is, akik tesztelik a pótfejet és a fogkrémet, várom tőlük a beszámolókat. Itthon is nagy érdeklődéssel vette körül a szűk család, ma mind a hárman kipróbáljuk...szóval mennem kell, fogat kell mosnom! :-))

"

nagykövet által