Baba bőrápolás

Baba bőrápolás

Az ölelés az egyik legbensőségesebb mozdulat, ami két ember között létrejöhet. Szeretteink ölelése megnyugtatja lelkünket, kizárja a külvilágot, egy pillanatra elfeledteti a gondokat.


Az első ölelés, amikor egy édesanya először veszi kézbe újszülött csecsemőjét, egy életre szóló, meghatározó élmény. Abban a percben válik a nőből féltő, óvó, gondoskodó édesanya.

Az anyai ölelés misztériuma megfoghatatlan, egysége mégis sokat foglalkoztatja a művészeket is, nem csoda, hogy e bensőséges mozdulat számtalan alkotásban visszaköszön.

A művészetben az ölelés ábrázolása szimbólum lett: az összetartozásé, a megbonthatatlan egységé, az anyai gondoskodásé, a szereteté. Minden anya-gyermek ábrázolásról az összetartozás köteléke, a féltő gondoskodás és a harmónia tükröződik vissza. A gondoskodó ölelés olyan nagy művészt is megihletett, mint pl. Gustav Klimt.

Az „Anya gyermekével” című képén az édesanya lehunyt szemmel öleli magához gyermekét, és az ölelés hatására átlényegül az arca. A gyermek nyugodtan, kisimult arccal alszik anyja mellkasán, és tökéletes egységben ölelik egymást.

Az ölelés életünk, napjaink része. Az ölelkező emberek egy egységet alkotnak, nem lehet közéjük belépni. Ők ketten – egyek. Egyszerre dobban a szívük, ugyanazt érzik, gondolják. Nyugalom járja át őket.

Lenor Unstoppables
Lenor Unstoppables
(684)

Lenor Unstoppables

Fedezze fel most!

Ölelésre, simogatásra mindenkinek szüksége van, ám a babáknak hatalmas kihívás alkalmazkodni az őket körülvevő világhoz. Nekik igazán igényük van az óvó gondoskodásra, a testi közelségre, a puha, gyengéd biztonságot árasztó burokra. Gondoskodjunk tehát róla, hogy a ruhaneműk, textíliák, amelyek nap mint nap érintkeznek a baba finom bőrével, olyan puhák és gyengédek legyenek, mint az anyai ölelés.
A textilöblítő nyújtson kiváló puhaságot szeretteink bőrének, különleges lágyító összetevői simítsák ki és puhítsák fel a sérült ruhaszöveteket, valamint segítsenek megakadályozni, hogy a szövet összemenjen, kifakuljon vagy eldurvuljon. A Lenor Sensitive textilöblítő hipoallergén és bőrgyógyászatilag tesztelt.

Gondoskodó anyaként vágyunk arra, hogy mindenami körülveszi gyermekünket, ugyanolyan gyengédséget és puhaságot árasszon számára, mint féltő anyai ölelésünk.

Ajánlott bejegyzések:

Az illatok hatásaAjánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által