Dobd fel az idei Valentin napot

Dobd fel az idei Valentin napot!

Hogyan teremthetsz romantikus hangulatot? – útmutató szerelmeseknek


Képzeld el a következő helyzetet: kicsípted magad, készen állsz kedvesed fogadására, akinek szuper-különleges valentin-napi meglepetéssel készültél, de amikor belép a lakásodba nem az az első szava, hogy milyen jól nézel ki, hanem fintort vág és ezt kérdezi: “Mi ez a szörnyű szag?”

A romantika tüzét semmi nem oltja ki jobban, mint a lakásban uralkodó kellemetlen szag. Az előző esti halvacsora még levegőben terjengő emléke vagy az izzadt tornacucc átható szaga, de akár a régi függönyökön enyhén érezhető doh – mindezek egy pillanat alatt tönkretehetnek egy gondosan előkészített Valentin-napot. Szerencsére van pár remek tippünk, melyek segítségével garantáltan megteremtheted a neked, szerelmednek és még Ámornak is tetsző, hőn áhított romantikus légkört.

Mondd el egy illat tal!
Az illatok fontos szerepet játszanak a vonzalom kémiájában. (Ezért nem jöttél össze az amúgy helyes, de izzadós kollégáddal.) Bolondítsd meg az éjszakát valami kifinomult illattal, amellyel intim légkört hozhatsz létre. Próbáld ki a praktikusan konnektorba dugható Febreze/Ambi Pur illatosítót, amely nemcsak elfedi, hanem meg is szünteti a nemkívánatos szagokat és érzéket gyönyörködtető légkört teremt. Válassz egyet a vonzó, romantikus illataink közül és tedd igazán különlegessé a hangulatot!

Ambi Pur 3Volution Plug
Ambi Pur 3volution
(185)

Megszünteti a szagokat és felfrissíti a levegőt

Fedezze fel most!

A gyert yafény bűvöletében
A gyer tyafényes vacsora megemeli bármely romantikus randi hangulatát. Különböző méretű gyertyákból készíts egyszerű, bájos asztaldíszt, amely fölött szerelmes pillantásokat vethettek egymásra. Azért arra figyelj, hogy a gyertyák ne legyenek túl hosszúak, mert nem fogod látni azt, akivel éppen randizol.

Hangulatvil ágítás
Mindenki vonzóbb a visszafogott, tompa fényben. Nemcsak előnyösebbé teszi a megjelenést, de hozzájárul az intim, otthonos hangulathoz is. Ha lakásodban nem tudod szabályozni a fényerősséget, használj kis íróasztal lámpát vagy más spotlámpát a bensőséges hangulat megteremtésére. Csak arra ügyelj, hogy azért lássátok is egymást.

Virágba borulva
Egy friss, álomszerű illat mellett romantikus hangulatot teremthetsz, ha rózsát és enyhén illatos kaméliát helyezel el a lakásban. Válassz a ti kapcsolatotokat jelképező virágokat, vagy szedj egy kis csokor vadvirágot – ezzel félreérthetetlenül jelzed, hogy mennyire fontos számodra ez az esemény.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

Lepedékmentes fogak az Oral-B elektromos fogkeféve

"

Hagyományos fogkefével tovább mostam mint 2 perc, viszont az Oral-B-vel még kevésnek is tartom, mert annyira élvezem : ) Azt a következtetést kellett levonnom, hogy jó pár év eltelt, de talán most először mostam úgy fogat, hogy nem éreztem azt, hogy maradt valami lepedék a fogaimon. Ha végig simítom a nyelvemmel a fogaimat tisztának érzem és ez olyan jó :D

"

nagykövet által
Cseppcsaj

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

Oral-B Professional Care 500 fogkefe hatékonysága

"

Sziasztok! A kezdeti ijedelem ellenére (hangosabb fogmosás) nagyon kellemes meglepetés ért. Sokkal jobban hozzáfértem 1-1 foghoz, kevesebb fogrém szükséges egy fogmosáshoz és sokkal tisztábbnak érzem a fogaimat fogmosás után! A fél perces időzítő pedig segít, hogy reggel elbambulva, ne 5 percig mossam hatékonytalanul a fogam. :)

"

nagykövet által
Dóra5632