Egyszerű hangyairtó tippek

Egyszerű hangyairtó tippek

Ha szeretnénk távol tartani az otthonunktól a hangyákat lehetőleg vegyszermentesen, próbáljunk ki néhány egyszerű házi praktikát az apró élőlények ellen!


-          Fahéj rudak fokhagymával: Tegyünk néhány gerezd fokhagymát pár fahéj rúddal olyan helyre, ahol már találkoztunk a lakásban hangyával. Nagy hangyainváziót ugyan nem tud megfékezni ez a kombináció, néhány tucat hangyával azonban elbír.

-          Ecet: Tegyünk fehér-, vagy almaecetet szórófejes flakonba vízzel hígítva. Permetezzük be vele azokat a területeket, ahol gyakran megjelennek a hangyák, meglátjuk, hogy nem jönnek elő újra!

Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

-          Fekete bors: Szórjunk a hangyabolyra feketeborsot, az őrölt fűszer csípősségét a hangyák sem fogják elviselni.

-          Menta: A menta elveszi a hangyák szaglóképességét, így nem tudják megkeresni a házban a csábító pontokat. Tegyünk az ajtóhoz, a küszöb mellé, vagy a polcokra néhány mentalevelet!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által

test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test test