Fedezze fel a ragasztószalag nyújtotta lehetőségeket

Fedezze fel a ragasztószalag nyújtotta lehetőségeket

Fedezze fel a ragasztószalag nyújtotta lehetőségeket, és dobja fel a fehér falakat. Indulhat a falművészet!


Nem kell minden pénzét dekorációra költeni, vagy ezermesterkedni ahhoz, hogy újjá varázsolja otthonát! Vigyen életet fehér vagy szürke falaiba ezzel a kreatív és eredeti megoldással.
Mi kipróbáltuk, és az eredmény meggyőző!Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

A ragasztószalag az otthon dekorálásának új fortélya. Könnyen beszerezhető, sőt számos mintával, méretben és színben kapható. Ha trendi szeretne lenni, használjon különböző színeket és mintákat. Bátran építse bele az új dekorációba a régi képkereteit is, sőt, akár azokat is díszítheti ragasztószalaggal.


Játsszon a színekkel, ragassza fel a szalagokat vízszintes, függőleges és átlós irányban… a a tér magasabbnak fog tűnni, ha függőleges vonalakat használ, míg a vízszintes vonalak a nagyobb, sima falakhoz illenek.

Az eredmény lenyűgöző; otthona minden helyiségében ezt akarja majd alkalmazni! Engedje szárnyalni saját és családtagjai kreativitását!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!