Fehér ágynemű - ágynemű mosás

Fehér ágynemű - ágynemű mosás

Az ágyad a nyugalom szigete. Élvezd jól megérdemelt kényelmedet tökéletesen tiszta, illatos, és friss ágyneműk között. Csak kövesd a következő lépéseket, és aludj jól az Ariel segítségével frissen mosott párnáidon. Jó éjt!


1. Olvasd át figyelmesen az ágynemű címkéjén lévő mosási útmutatót, hátha az ágynemű különleges bánásmódot igényel. A lepedők legtöbbje otthoni mosógépben is mosható, de néhány különleges anyag különleges bánásmódot igényelhet a mosás során.

2. Mosd az ágyneműt és lepedőket kedvenc Ariel mosószereddel a megengedett legnagyobb hőmérsékleten. A poliészteralapú holmikat mosd meleg vízben, míg pamut társait nyugodtan moshatod forró vízben is. Minél melegebb a víz, annál több baktériumot és atkát öl meg.

3. Legalább kéthetente mosd ki az ágyneműt. Habár könnyen megfeledkezünk a lepedők mosásáról, jusson eszedbe, hogy sokan több időt töltenek az ágyukban, mint a ruháikban. Ruháidat rendszeresen mosod, tehát ágyneműiddel és lepedőiddel is tegyél így.

4. Mosás előtt válogasd az ágyneműt szinenként. Ugyanúgy, mint a ruháknál, a sötét szinek vagy a pirosak befoghatják a világosabb szinűeket.

5. Ha teheted, tedd a napra száradni az ágyneműt. A napsugarak természetesen fertőtlenítenek, és segítenek a fehérítésben is. Ha lehet, párhavonta teregesd ki őket a napra. Ha az időjárás vagy az idő hiánya ezt nem teszi lehetővé, szárítógépben szárítsd őket puhító lapokat használva.

6. Mindig vasald ki az ágyneműt és lepedőket, mert így megölöd a mosás után is élve maradt baktériumokat és atkákat. A vasalás szintén megkönnyíti az ágynemű tárolását.

Ariel 3az1-ben PODS mosókapszula
Ariel 3az1-ben mosókapszula
(913)

Fedezze fel most!

Próbáld ki az Ariel Mountain Spring mosóport, a Lenor Touch mosóport, a White Flower mosóport, hogy fehér ágyneműid mindig ragyogóak és hibátlanul tiszták legyenek minden hőfokon.

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!