Folt eltávolítása

Folt eltávolítása - sör, tea, bor és kávé

A folyadékfoltok a leggyakoriabb szennyeződések közé tartoznak. Senki sem tökéletes! Vagy láttál már valakit, aki még semmit nem borított ki életében? Ne aggódj, az Ariel azért van, hogy ezeket a foltokat is eltávolítsa!


Sör

Az Ariel Professional folttisztító hatékonyan bánik el a sör által okozott foltokkal is. De ha nincs ilyen kéznél, és sürgős esetről van szó, akkor kezeld helyileg 1:4 arányban ecet és víz oldatával, majd öblítsd ki alaposan mielőtt kimosnád a szokásos módon, Ariel mosószer segítségével a ruha címkéjén lévő mosási útmutatónak megfelelően.

Kavé és tea

Ariel mosópor
Ariel mosópor
(63)

Fedezze fel most!

Kezeld elő a folt helyét Ariel Professional folttisztító segítségével, folttisztítás után pedig mosd ki a ruha címkéjén lévő mosási útmutatót követve Ariel mosópor segítségével. A mosás során ne mulaszd el az Ariel Professional folttisztító használatát a foltok tökéletes eltávolításához! Ha nincs kéznél Ariel Professional foltisztító, áztasd Ariel mosószeres hidegvízbe 1 óran át. Majd készíts magadnak egy másik csészével!

Bor

Az Ariel Professional folyékony folttisztítónak köszönhetően a vörösbor már nem okoz olyan problémakat mint régebben. Egyszerűen kezeld elő a folt helyét Ariel Professional folttisztító segítségével, folttisztítás után pedig mosd ki a ruha címkéjén lévő mosási útmutatót követve Ariel mosópor segítségével. A mosás során ne mulaszd el az Ariel Professional folttisztító használatát a foltok tökéletes eltávolításához! Ugyanilyen jó megoldás, ha beáztatod ruhát hideg vízbe, mielőtt Ariel mosószerrel kimosod. Kerüld az Ariel Color vagy folyékony mosószerek használatát!


stain 2

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!