Folt eltávolítása ruhából

Folt eltávolítása ruhából

A sminkfoltok a ruhán nem mutatnak túl jól. Semmi gond, az Ariel segít az ilyen foltok eltávolításében is.


Izzadásgátló/ dezodor

Tűntesd el a fehér foltokat és dezodor-maradványokat a ruhádról: kezeld elő a folt helyét Ariel Professional folttisztító segítségével, folttisztítás után pedig mosd ki a ruha címkéjén lévő mosási útmutatót követve Ariel mosópor segítségével. A mosás során ne mulaszd el az Ariel Professional folttisztító használatát a foltok tökéletes eltávolításához!

Kozmetikumok, rúzs-, és szempillafesték, valamint naptej

Kezeld elő a folt helyét Ariel Professional folttisztító segítségével, és hagyd ázni 1 órán át. Folttisztítás után pedig mosd ki a ruha címkéjén lévő mosási útmutatót követve Ariel mosópor segítségével a megengedett legmagasabb hőmérsékleten. A mosás során ne mulaszd el az Ariel Professional folttisztító használatát a foltok tökéletes eltávolításához!

Körömlakk

A ruhára cseppent körömlakkot körömlakklemosóval a legegyszerűbb eltávolítani (ne használd szintetikus anyagokon). Folttisztítás után mosd ki a ruhát a szokásos módon, a címkéjén lévő mosási útmutatót követve Ariel mosópor segítségével. A mosás során ne mulaszd el az Ariel Professional folttisztító használatát a foltok tökéletes eltávolításához!

Ariel folyékony mosószer
Ariel folyékony mosószer
(252)

Fedezze fel most!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek