Ariel folyékony mosószer

ARIEL FOLYÉKONY MOSÓSZER

Ismerje meg az innovatív foltelőkezelő kupakkal rendelkező Ariel folyékony mosószert!


A foltelőkezelő kupakkal rendelkező Ariel folyékony mosószer már az első mosásnál kimagasló tisztítóhatást nyújt. Az előkezelő kupak a rugalmas gumisörtéknek és rücskös felületének köszönhetően dörzsöli, fellazítja és eltávolítja a foltokat, valamint pontos mosószer adagolást tesz lehetővé. Az Ariel keményen elbánik a foltokkal, azonban kíméletes marad a ruhákkal szemben.

Ariel folyékony mosószer
Ariel folyékony mosószer
(252)

Fedezze fel most!

Ajánlott termékek

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Rencsi

Rencsi

Jelentett

Szeretnék termékmintát kérni. Koszonettel: Rencso

  • Jelentem
József

József

Jelentett

Szeretnék termékmintát kérni fehér és színes ruhák mosásához, mostanáig Biopont használok és szeretnék változtatni :-) Tisztelettel: József

  • Jelentem
Mária

Mária

Jelentett

Szeretnék termék mintát kérni. Előre is köszönöm.

  • Jelentem
Mercédesz

Mercédesz

Jelentett

Szeretnék termékmintát kérni.

  • Jelentem
Szandra

Szandra

Jelentett

Szeretnèk termèk mintát kèrni előre is köszönöm.

  • Jelentem

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által