Gyerekszoba dekoráció ötletek

Gyerekszoba dekoráció ötletek

Könnyen kialakíthatunk a gyerekeknek saját kis birodalmat akkor is, ha a testvérek közös szobán osztozkodnak. Térelválasztó tippek a gyerekszobában.


  • A legegyszerűbb lakberendezési trükk, ha könyvespolccal választjuk le a gyerekek külön kis birodalmát. Nem kell teljesen zárt szekrény ahhoz, hogy hangulatos legyen a szoba, izgalmas lehet, ha a fényekkel játszunk a polcokon.
  • Emeletes ággyal is elválaszthatjuk a gyerekek intimszféráját. Így közös, de egyben külön részeket is kialakíthatunk a szobában.
  • Állítsunk be egy kisebb paravánt a szobába, vidám hangulatú lesz, ha a paraván két oldalát a gyerekek saját rajzaikkal, képeikkel és posztereikkel díszítik. 
Registration

Legyen tagja a programnak és férjen hozzá exkluzív ajánlatainkhoz!

Csatlakozom

 Nyomtatható adventi naptár gyerekeknek
 Rongybaba készítése
 Játékok gyerekeknek

Önnek is vannak ötletei a gyerekszoba dekorálásával kapcsolatban? Ossza meg másokkal! Hasznosnak és érdekesnek találta a cikket? Kattintson a "tetszik" gombra! Amennyiben írásunk elnyerte tetszését, ne feledje el megosztani másokkal!

Adja meg személyes adatait!

Kérjük, hogy a továbblépéshez töltse ki a csillaggal megjelölt mezőket! Amennyiben szeretné, hogy testreszabott ajánlatokkal és tartalmakkal jelentkezzünk, ne felejtse el kitölteni az opcionális mezőket is!

Hogyan csináljuk...

how to banner

Ajaksmink 5 lépésben

A rúzsos ajkak soha nem mennek ki a divatból! Kiválóan feldobják megjelenésünket és alapvetően határozzák meg a női arcot. Miért ne hozzuk ki belőlük a legtöbbet?

További részletek

Hogyan készítsünk egészséges és diétás hamburgert?

A hamburger egy közkedvelt, ugyanakkor kalóriadús étel. Az alábbi zsírszegény recepttel azonban az egészséges táplálkozás híveinek sem kell lemondania a róla.

További részletek

Hogyan rakjunk rendet az otthoni kábelrengetegben?

A modern háztartásokban egyre több az elektronikai készülék, így egy átlagos nappali úgy nézhet ki, mintha egy vödör műanyag gilisztát szórtunk volna szét. Íme pár ötlet hogyan orvosolhatjuk ezt a helyzetet.

További részletek

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

Oral-B: 2 perces beépített időzítő

"

Az időzítőt én rendkívül hasznosnak tartom. Bár korábban sosem mértem, hogy meddig mostam a fogaimat, de érzésre nem volt meg a 2 perc. Ez egy jó funkció, mert mindenkit arra ösztönöz, hogy használja ki a 2 percet és így érje el a tökéletes fogakat.

"

nagykövet által